<3Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
<3Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
.Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
thxSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
Değerli dostum bildiklerim bu kadar, illegal izinli hosting ve domaini zaten konuyu okuyan herkes bilir diye düşündüm. Eksiklerim varsa bunu belirtmen çok güzel fakat üslubunu bozmadan söylesen çok daha güzel olurdu, benim konuyu açmam, yazmam ve taslak vermem bile bence bir emek. Teşekkürlerimi sunuyorum şimdidenBunun ederi bu mu ? Hiçbir anlatmış değilsin mesela hangi payload arkadaşların işine yarar belki payloadın ne olduğunu bile bilen yoktur. Üstelik o payloadı o siteye yüklemek için illegal izinli hosting + domain gerekir. Bence burda emeğin 0 ne düzgün anlatmışsın nede methodun tutma olasılığı var.
+++++Selamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
eyvallahSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
[Hidden content]
esSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
esSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
jSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
dSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
bakalımSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]
maşşallah türk gençleri çok yetenekliSelamlar bilmeyenler için paylaşıyorum bu yöntemi pek bilen yoktur ve iyi de iş yapar. Coini olan bakabilir eğer yoksa @Mectury'den satın alabilirsiniz
[Hidden content]