Host aldım 2 gün geçmeden kapana kapana kaldı,webmail aldım sunucusu çöktü webmailin sitesine bile girmiyor,spyda adamlara şikayet ettim yorumda sırf para için soytarı yedim xD
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Knkm nereden alışveriş yaptıysan orda şikayet konusu aç iki ayrı form ne bura orayı ilgilendirir nede ora burayıHost aldım 2 gün geçmeden kapana kapana kaldı,webmail aldım sunucusu çöktü webmailin sitesine bile girmiyor,spyda adamlara şikayet ettim yorumda sırf para için soytarı yedim xD
Tamam konuda spydan bahsetmem yanlış,ama formun üyesi genchost+kurumsal üye ben de imt üyesinden ürün aldım onun şikayetini ettim adminler ilgilenirKnkm nereden alışveriş yaptıysan orda şikayet konusu aç iki ayrı form ne bura orayı ilgilendirir nede ora burayı
Kanka sorun yok saten @genchost ilgilenir bakalım sorunlar hal olsun yeterki 2 tarafta bizim için değerliKnkm nereden alışveriş yaptıysan orda şikayet konusu aç iki ayrı form ne bura orayı ilgilendirir nede ora burayı
Ben domain + hosting aldım bende de patladıHost aldım 2 gün geçmeden kapana kapana kaldı,webmail aldım sunucusu çöktü webmailin sitesine bile girmiyor,spyda adamlara şikayet ettim yorumda sırf para için soytarı yedim xD
Ben sadece arkadaşa destek açısından yazdım, r10.net de ilgili şikayeti de sundumKnkm nereden alışveriş yaptıysan orda şikayet konusu aç iki ayrı form ne bura orayı ilgilendirir nede ora burayı
tamam kanka sonuç olarak ordan patladın mı?Ben sadece arkadaşa destek açısından yazdım, r10.net de ilgili şikayeti de sundum

Azureden domain çekilmiyor epeydirtahminimce azureden domain çekip satış yapıyorlar patlaması normal![]()
![]()
![]()
atsana aldıgına dahir kanıtgenç host almayın aldırmayın 2 gün önce domain + host aldım 3. günde patladı