Olaylar karışıyo
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Çağır ordan kurumsal genchost abimi yorumları silecekdkfjfjnc@genchost abi nerdesin hakkında ağır ithamlar mevcut avukatınla bekliok

GHDHJDGJAGSDJSAGDJKSA harbi lan nasıl oyuna geldiniz? gerçi bende gelirdim djasşdAha vurgun yaptilar![]()
üyelik bilgilerinizi yani sadece mail adresinizi iletir misiniz her hangi bir sorun var mı diye kontrol amaçlı yada siz şu an da hesabınıza girip hizmetlerinizi kontrol ederek bir sorun var mı diye buradan bizlere dönüş yapabilirsiniz. Açıklama yapmak gerekirse izinli sunucuda bakım vardı şu an bakım bitti ve her şey sorunsuzdur.Host aldım 2 gün geçmeden kapana kapana kaldı,webmail aldım sunucusu çöktü webmailin sitesine bile girmiyor,spyda adamlara şikayet ettim yorumda sırf para için soytarı yedim xD
tek değişen şey ise kurumsal üyeliğimizin alınması yargısız infaz ile onun dışında hiç bir sorun yoktur. her bakım olduğunda şikayet konusu açılınca bizim açıklamamız olmadan işlem yapacaksanız bu şekilde burada devam edemeyiz. ilgili adminlere duyurulur.üyelik bilgilerinizi yani sadece mail adresinizi iletir misiniz her hangi bir sorun var mı diye kontrol amaçlı yada siz şu an da hesabınıza girip hizmetlerinizi kontrol ederek bir sorun var mı diye buradan bizlere dönüş yapabilirsiniz. Açıklama yapmak gerekirse izinli sunucuda bakım vardı şu an bakım bitti ve her şey sorunsuzdur.![]()
Güzel kardeşim şikayet açilmiş 4 gundur login olmamiş sin doğal olarak burda araya benım girmem lazım senı o mevkide tutamam burası yenı bır yer değil burası tarihin en eski platformlarından burda adalet şaşmaz haklı isen zaten gereken yapılır..tek değişen şey ise kurumsal üyeliğimizin alınması yargısız infaz ile onun dışında hiç bir sorun yoktur. her bakım olduğunda şikayet konusu açılınca bizim açıklamamız olmadan işlem yapacaksanız bu şekilde burada devam edemeyiz. ilgili adminlere duyurulur.![]()
İnsanlık hali login olamazsın vs telegram : darkofficall buradan bana 24 saat ulaşabilirsiniz. Size de kolay gelsin.Teşekkürler evet büyük sorun asıl bizde genel olarak foruma bakım süresine çok odaklandığımız için login olamadık ve bakımları bitirdikten sonrada geldik açıklamaya yapmaya ama konular çok başka yerlere gelerek çok başka işlemler uygulanmış. Öğrenmiş olduk bu sefer bir sorun olduğunda direk forumda login olarak bakımdan öncelikli buralardan açıklama yaparak işlerimize odaklanacağız sizde haklısınız. ilgili üyeden sorununun çözüldüğüne dair bilgi bekliyoruz sorunu devam ediyor ise de bize buradan üyelik mailini yada pm den iletmesini bekliyoruz. iyi forumlar...![]()
yeşil yeşilİnsanlık hali login olamazsın vs telegram : darkofficall buradan bana 24 saat ulaşabilirsiniz. Size de kolay gelsin.
Bakım mı?Sitede hosting çalışıyor webmail sitesine girmiyordu,sonra da hosting gg oldu,destek ekibinize yazdım 5-6 günü aşkın sürede dönüş edilmedi, müşteri hizmetiniz bu kadar mı?tek değişen şey ise kurumsal üyeliğimizin alınması yargısız infaz ile onun dışında hiç bir sorun yoktur. her bakım olduğunda şikayet konusu açılınca bizim açıklamamız olmadan işlem yapacaksanız bu şekilde burada devam edemeyiz. ilgili adminlere duyurulur.![]()
Sorun varmı suan amip onu söyleBakım mı?Sitede hosting çalışıyor webmail sitesine girmiyordu,sonra da hosting gg oldu,destek ekibinize yazdım 5-6 günü aşkın sürede dönüş edilmedi, müşteri hizmetiniz bu kadar mı?
[email protected]üyelik bilgilerinizi yani sadece mail adresinizi iletir misiniz her hangi bir sorun var mı diye kontrol amaçlı yada siz şu an da hesabınıza girip hizmetlerinizi kontrol ederek bir sorun var mı diye buradan bizlere dönüş yapabilirsiniz. Açıklama yapmak gerekirse izinli sunucuda bakım vardı şu an bakım bitti ve her şey sorunsuzdur.![]()