Mükemmel bir karar
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Katılıyorum Arkadaşa Burası Dedikodu Yeri Değil, Hack müq yeriYav zaten hekten hükten bir zikim anladıkları yok burda bütün gün dedikodu yapıyorlar, @SpyDark bütün kızların banlanmasini talep ederim
Sevgilin erkek çıkınca bir daha chatte ağlama mareşal. Kendinde goy goy yapıyorsun chatteKatılıyorum Arkadaşa Burası Dedikodu Yeri Değil, Hack müq yeri
sorunda orda zaten bura dedikodu yerimiForumda toplasan 10 aktif kız var. Bu azıcık kıza rütbe verilmesi neden bu kadar göz önüne geliyor anlamıyorum. Rütbesini başka amaçla kullanan herkes hak ettiğini alıyor zaten. Biz sadece chatte daha düzgün ortam oluşması için böyle bir karar veriyoruz.
Dedikodu yapan erkeklerde var. Chat hem sohbet hem yardımlaşma hemde hack için var. Doz alışıldığında uyarı veriyoruz zatensorunda orda zaten bura dedikodu yerimi
Kadınlarla tartışmaya giren bir erkeğin o tartışmadan haklı çıkma olasılığı %00000 o yüzden burası dedikodu yeri de geç .dsorunda orda zaten bura dedikodu yerimi
moruk saygıda sorun yok aksi birşeymi demişim sadece bu tarz cinsiyetçi rütbelerin gereksiz oldugunu forumu amacından çıkardıgını belirttim?Öyle Konuşuyorsunuz Ki Sanki Erkekler Sütten Çıkmış Ak Kaşık , Toplasanız 10 Tane Fln Kadın Var Onlara Saygılı Davranmanız İçin Bir Kural Getirdik , Kuralla Uymak İstemeyen Gittsin Kendi Sevgilleriyle Bu Muhabetleri Açsın
Ya Seni Anlıyorum Bu Konuda Bir İtrazın Varsa @SpyDark İle İletişime Geçin Rütbe Konusu İle Ben İlgilenmiyorummoruk saygıda sorun yok aksi birşeymi demişim sadece bu tarz cinsiyetçi rütbelerin gereksiz oldugunu forumu amacından çıkardıgını belirttim?
itirazım yok sadece bir eleştiri yaptım nasıl olsa yönetim konusunda siz karar veriyorsunuzYa Seni Anlıyorum Bu Konuda Bir İtrazın Varsa @SpyDark İle İletişime Geçin Rütbe Konusu İle Ben İlgilenmiyorum
Düşüncelerini Söyleyebilirsin Dostum Serbest , Sözüm Sana Değilitirazım yok sadece bir eleştiri yaptım nasıl olsa yönetim konusunda siz karar veriyorsunuz
gay çıksın sikimdemi oSevgilin erkek çıkınca bir daha chatte ağlama mareşal. Kendinde goy goy yapıyorsun chatte