kim rahtsız oluyor ya konuşcak başka muhabet yokki
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
tatmin deme şimdi ordan yürürlerTatminkâr bir karar, tebrik ederim?
Güzel Kardeşim Karar Ownerlsr Tarafından Alınır Adminler Açıklama Yapar Böyle Boş Yorumlarda Bulanmamanı Tavsiye Ederim Senin Sağlığın İçinbencede yasaklansın ama bu kararı tek başına mı aldın yoksa ownerlerin haberi varmı ?
dogru söyledin göt oldum şahsenBizim kendi "erkekler" arasında döndüğümüz bir muhabbetti gey olayı. Kadın üyeler bundan rahatsız olmamıştır. Ben bütün gün kızlar chatteyken 7/24 seks muhabbeti yapanlardan bahsediyorum.
Adam haklı bu arada;burası bir hack forumu benim fikrimce hek hükten anlamayan sadece sabah akşam müge anlı izlemekten sıkılanlara girl rütbesi verilmemesi gerek. Bir insanı cinsiyetine göre ayırmakta yanlış birşey bu girls rütbesi ilk geldiginden beri aynı şeyi söylüyorum çok gereksiz. Bu şekilde forum misyonundan ve amacından çıkıyor.
sanane kardeşim ben soru sordum ? ayrıca sorum sana yöneltilmedi sende böyle sana sorulmadığı sürece boş boş yorumlar yapma sağlığın içinGüzel Kardeşim Karar Ownerlsr Tarafından Alınır Adminler Açıklama Yapar Böyle Boş Yorumlarda Bulanmamanı Tavsiye Ederim Senin Sağlığın İçin
*** Seni İlgilendiriyormu Konu Açıldıysa Herkesin Haberi Oluyor Emin Olsanane kardeşim ben soru sordum ? ayrıca sorum sana yöneltilmedi sende böyle sana sorulmadığı sürece boş boş yorumlar yapma sağlığın için
Olması gereken buyduChatbox da kadın üyelerimizin fazlalığı ve sürekli 250 gram muhabbeti dönmesi sonucu forumumuz konsept dışına çıkmaya başlaması üzerine üyelerin kendini bilmez konuşmaları neticesinde **Hassas-icerik** (cinsel muhabbetler) kesinlikle yasaktır. Unutmayalım ki her şey dozunda güzeldir bokunu çıkarmaya gerek yok. **Hassas-icerik** (cinsel) muhabbet içerikli konuşma başlayan üye ilk seferinde uyarı ikincisinde kalıcı olarak cezalandırılacaktir.
direk rütbe alıp merak ettigi konuya bakıp sa yazıp gidiyorlarAdam haklı bu arada;
- kızlar hekten anlamıyorlar onlara rütbe verelim herşeyi görsünler.
- Anlamayan erkekler ne olacak ?
- Sikimi yesinler
- TM
Doğru bir karar : PChatbox da kadın üyelerimizin fazlalığı ve sürekli 250 gram muhabbeti dönmesi sonucu forumumuz konsept dışına çıkmaya başlaması üzerine üyelerin kendini bilmez konuşmaları neticesinde **Hassas-icerik** (cinsel muhabbetler) kesinlikle yasaktır. Unutmayalım ki her şey dozunda güzeldir bokunu çıkarmaya gerek yok. **Hassas-icerik** (cinsel) muhabbet içerikli konuşma başlayan üye ilk seferinde uyarı ikincisinde kalıcı olarak cezalandırılacaktir.
Yok anasının iki gözü abartmayın mkkız olmasıda saçma bu ortamlarda.d
Yav zaten hekten hükten bir zikim anladıkları yok burda bütün gün dedikodu yapıyorlar, @SpyDark bütün kızların banlanmasini talep ederimkız olmasıda saçma bu ortamlarda.d
tamamda damara soka bilcem mi yinede sonuçta karı diğilChatbox da kadın üyelerimizin fazlalığı ve sürekli 250 gram muhabbeti dönmesi sonucu forumumuz konsept dışına çıkmaya başlaması üzerine üyelerin kendini bilmez konuşmaları neticesinde **Hassas-icerik** (cinsel muhabbetler) kesinlikle yasaktır. Unutmayalım ki her şey dozunda güzeldir bokunu çıkarmaya gerek yok. **Hassas-icerik** (cinsel) muhabbet içerikli konuşma başlayan üye ilk seferinde uyarı ikincisinde kalıcı olarak cezalandırılacaktir.
Aga kız diyorsunuz da her kız için robot gibi aynı şeyleri söylemeyin burda kendine az da olsa bir şeyler katmaya çalışanlar da var hak yemeyin kızlar kadınlığını, adamlar da erkekliğini kullanmadığı sürece sorun olmamalıYav zaten hekten hükten bir zikim anladıkları yok burda bütün gün dedikodu yapıyorlar, @SpyDark bütün kızların banlanmasini talep ederim
Takılıyorum zaten dostum, forumda ki kızlarla bir derdim yok, eğleniyorlar kendi kendilerine, bana bir zararları yok xdA
Aga kız diyorsunuz da her kız için robot gibi aynı şeyleri söylemeyin burda kendine az da olsa bir şeyler katmaya çalışanlar da var hak yemeyin kızlar kadınlığını, adamlar da erkekliğini kullanmadığı sürece sorun olmamalı