Bi kaç yöntem biliyorum mesela diğer kanallara gidip videolarının altına ben sana abone oldum sende olurmusun yazmak. Ya da fake bi hesap açıyoruz ismi "ben sana abone oldum sende son videoma bak" oluyor ve insanlara abone oluyoruz o bildirim gidiyor ismimize bakıyorlar ve son videoma geliyorlar son videoda da gerçek kanalımın linki oluyor bu yöntemle 100 abone kasmışlıgım var ama maalesef belli bi süre sonra hesap spama düşüyor abone olmuyor insanlara.
bana başka bi yöntem lazım işe yarayacak bi yöntem ne yapmalıyım bi bilginiz var mı ha bu arada bot basmak filan olmasın çünkü youtube zaten bunu algılıyor ve kanala çok büyük zararları var o yüzden bot olmaz... bide bazı izleme siteleri var o da olmaz çünkü o belli insanlar izliyor ve abone bile olmuyorlar son olarak birde facebook yardımlaşma siteleri var o da olmuyor malesef uzun süreli izlemeler ve aktif kullanıcılar olmali
bana başka bi yöntem lazım işe yarayacak bi yöntem ne yapmalıyım bi bilginiz var mı ha bu arada bot basmak filan olmasın çünkü youtube zaten bunu algılıyor ve kanala çok büyük zararları var o yüzden bot olmaz... bide bazı izleme siteleri var o da olmaz çünkü o belli insanlar izliyor ve abone bile olmuyorlar son olarak birde facebook yardımlaşma siteleri var o da olmuyor malesef uzun süreli izlemeler ve aktif kullanıcılar olmali
Bu içeriği görmek için giriş yapın.