Ben hiçbir konuya yorum yapamıyorum yardım edermisiniz ?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Öncelikle Hoşgeldin,Forumda Spama Karşılık Böyle Önlem Alındı[konu calınmasın diye] 2-3tane özgün konu aç Üye Rütbesine Gelirsin ve üye rütbesinde yorum atabilirsin.Ben hiçbir konuya yorum yapamıyorum yardım edermisiniz ?
Bende birçok yararlı method var onları paylaşarak istediğim konuya yorum yapabilirim değil mi ?Öncelikle Hoşgeldin,Forumda Spama Karşılık Böyle Önlem Alındı[konu calınmasın diye] 2-3tane özgün konu aç Üye Rütbesine Gelirsin ve üye rütbesinde yorum atabilirsin.
evet tabikide.Bende birçok yararlı method var onları paylaşarak istediğim konuya yorum yapabilirim değil mi ?
Yok teşekkür ederim zaman ayırdın içinanlamadıysan daha detaylıca anlatayım chat'e gelirsin
1 2 konu paylaşırsan yapabilirsinBende birçok yararlı method var onları paylaşarak istediğim konuya yorum yapabilirim değil mi ?
O kadar yaralı konu paylasicamki benden sikilcaksiniz jsksksk1 2 konu paylaşırsan yapabilirsin
önemli degil herzaman.Yok teşekkür ederim zaman ayırdın için
adamsın senO kadar yaralı konu paylasicamki benden sikilcaksiniz jsksksk
eline sağlık şimdiden sen konu aç ben like atarımO kadar yaralı konu paylasicamki benden sikilcaksiniz jsksksk
Üye rankına yükseldikten sonra istediğin konuya yorum atabilirsin dostum, bu arada hoşgeldinBende birçok yararlı method var onları paylaşarak istediğim konuya yorum yapabilirim değil mi ?
Allah'ın izniyle kalıcı olurumDostum öncelikle aramiza hoşgeldin seni aramızdan görmekten mutluluk duyarız. Yorum yapamamanın sebebi rankının yetmemesidir. Spam ve sömürüye karşı alınan bir tedbirdir. Kaliteli konular açıp , forumda aktif olursan kısa zamanda kidemli olursun ve o zaman istediğin konuya yorum atabilirsin ya da 30 tlye (Shopier'de indirimle 18TL) vip satın alarak çoğu avantajdan yararlanabilirsin. Aramıza tekrardan hoş geldin , umarım kalıcı olursun ?