Selam arkadaşlar. Forumda yeniyim referansa ve arkadaşa ihtiyacım var. Yorum yazanlardan bir kişiye ücretsiz .com domain sağlayacağım. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kesenize Bereket Hocam , Hoşgeldiniz , Katılıyorum.Selam arkadaşlar. Forumda yeniyim referansa ve arkadaşa ihtiyacım var. Yorum yazanlardan bir kişiye ücretsiz .com domain sağlayacağım. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...
Olaya çekiliş olarak bakmayın hocam.Öncelikle böyle etkinlikler için en az kıdemli üye ve forum yöneticilerinden onay alman lazım. @Dexrodaw ile iletişim kur.
Sorun yok abim kendisini tanıyorum , kaliteli insandır. Foruma da ben davet ettim zaten.Öncelikle böyle etkinlikler için en az kıdemli üye ve forum yöneticilerinden onay alman lazım. @Dexrodaw ile iletişim kur.
Hoş Geldin, KatılıyorumSelam arkadaşlar. Forumda yeniyim referansa ve arkadaşa ihtiyacım var. Yorum yazanlardan bir kişiye ücretsiz .com domain sağlayacağım. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...
hoşgeldinSelam arkadaşlar. Forumda yeniyim referansa ve arkadaşa ihtiyacım var. Yorum yazanlardan bir kişiye ücretsiz .com domain sağlayacağım. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...