şuanda yüzeysel olarak tema güzel gözüküyor fakat konuda belirttiğin gibi birçok eksiği var temanın. Güzel şeyler çıkaracağına eminim dostum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

detay plzTema güzel ama mobilde kasmaya sebep oluyor.
Örnek ana sayfada aşşağı kaydırırken kasa kasa iniyor veya bir konuya girince eğer yanıtı çoksa aynı şey konudada oluyor.detay plz
para toplayıp bu arkadaşa yeni telefon alıyoruz.Örnek ana sayfada aşşağı kaydırırken kasa kasa iniyor veya bir konuya girince eğer yanıtı çoksa aynı şey konudada oluyor.
Evet bende anasayfada sorun çıkmıyor ama biraz gezdikten sonra forumun her yeri 3 5 fps arası gidip geliyor.Xiaomi kullanıyorum telefonum sağlam ama kaydirinca 3fps oluyor eski temada bu olmuyordu white haklı
sitenin içeriğine baktığımızda ilk 173 satır neden bomboş? sitenin teması 8300 satır kasması bundan animasyonla alakası yok.3fps olayı nedir anlamadim
sitenin içeriğine baktığımızda ilk 173 satır neden bomboş? sitenin teması 8300 satır kasması bundan animasyonla alakası yok.
Alışıgelinen demode xenforo gelenekleri ne zaman kaybolacak merak ediyorum1. Footer aşırı garip duruyor. + Linklemeler dışa. Düzgün bir şematik olması lazım.
2. Mobile de postbit çok kayık duruyor.
3. Yeni logo çok soft duruyor.
4. imza alanlarını kapatmak lazım, sene 2020 hala akan yazılı fotoğraflar ekleniyor.
5. Yarı türkçe- Yarı ingilizce duruyor.
6. Postbiti kesinlikle sola almak lazım, süre gelen alışkanlık bu yönde.
7. Ana sayfa çok boş duruyor. Önerim: legend_welcomeSection--flair kısmını login olan user'a da açıklama şekinde başka bir txt ile göstermeniz. Gördükçe yazarım, eline sağlık güzel bir edit olmuş.