selamün aleyküm arkadaşlar bi yazılım projesi yaptırmayı düşünüyorum detaylar için bana ulaşabilirsiniz
instagram:w1se_0_
instagram:w1se_0_
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
kardeş sen ne anlatıyonbittimi üstat. valla çok kırıldım. burda kardeşlerimiz var. onları güzel konular yazarak çekebiliriz anlayışını benimsedim. nesiniz siz pardon ama 2 3 satırda konu bitiyormu.![]()
çok çok kısa olmuş hocam üstadım. hani kusura bakma burada neden böylesiniz. herkes çok kısa yazar. Amaç insanları genç kardeşlerimizi kazanmak değilmi. Bu şekilde kısa yazarakmı bu genç kardeşlerimizi kazanacaz. Çok Çok eskilerden bir abimiz hocamızın adını burda zikrettim. yanlışım varsa söyleyin lütfen. Bak hiç birşey yazılmamış konunda. Bumudur kaliteli konu içeriği çıkarma anlayışı. Bu yüzden yazdım affola. @Mectruykardeş sen ne anlatıyon
1 bu yardım konusu yani gelip 100 satır yazacak halim yok 2 konu kısa diye eleştirmeden önce gidip paylaştığım konulara bak sonra eleştirirsen canın sağolsun eleştiri herşey göz önünde bulundurularak yapılır 1 yardım konusuna bakıp böyle bişey yazman saçma bunu yazmadan önce gidip paylaştığım konulara bakmalıydın ona göre yazmalıydınçok çok kısa olmuş hocam üstadım. hani kusura bakma burada neden böylesiniz. herkes çok kısa yazar. Amaç insanları genç kardeşlerimizi kazanmak değilmi. Bu şekilde kısa yazarakmı bu genç kardeşlerimizi kazanacaz. Çok Çok eskilerden bir abimiz hocamızın adını burda zikrettim. yanlışım varsa söyleyin lütfen. Bak hiç birşey yazılmamış konunda. Bumudur kaliteli konu içeriği çıkarma anlayışı. Bu yüzden yazdım affola. @Mectruy