herkese merhaba bugun baya agliycaz çünkü gün geçtikçe artan enflasyon yükselen dolar gelen zamlar halkı bitirdi bir tarafta derdimizi anlatırken çıkar telefonunu diyen dayılar bir tarafta asgari ücretle beraber gelen yeni zamlar , her gün akaryakıtlara gelen pahalılıklar ... halk bitik durumda herkes ne yapacağını şaşırdı o adamda tepede allah kitap diyerek oy toplamaya çalışıyor ilk başlarda ülkeyi güzel idare etti diye adamı ilah edindiler şimdi götümüze kırbaçla vuruyor ama bazı cahiller bundan zevk alıyor az önce markete gittim bişeyler alim dedim kendime kardeşime falan anasını sikim bi tane küçük süt 2 buçuk olmuş . bildigimiz küçücük minnacık kakaolu sütler 2.40 kuruş çikolatalar 3 lira dan aşşağı yok hadi bunları siktiredelim marketin genel durumu felaket büyük süt alayım dedim 3 gündür markete süt gelmiyor büyük ihtimal zam koyup satacaklar neyse bu hayat pahalılığı devam ederse iyi şeyler olmaz . ayriyeten yükselen enflasyon sarayın sikim sonik ülkelere milyarlarca dolar yardım edişi hiçbirşekilde üretim yapmaması da yarrakça bişeydir bu konunun altına tayyipçiler yazmasın şimdi afrikadan iyiyiz şükürler olsun falan derler neyse konunun altına fikirlerinizi yazın bide imza toplayakda şu MANSUR YAVAŞ ı başkan yapalım amk recep tayyip erdoğan da bi zahmet gitsin
Bu içeriği görmek için giriş yapın.