ben aranıza yeni katıldım fakat ben konuların altına cevap veremiyorum yetki nasıl alırım yardımcı olur musunuz teşekkürler
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Oncelikle Ailemize Hosgeldin Kardesim Kalici Olman Dilegiyle.Konularin Altina Cevap Yazabilmek Icin 'uye' rankina gelebilmen lazim nasi gelicem dersen ise 3-4tane yararli konu acman lazim konulari actiktan sonra verirler zaten Iyi GUNLER.[Hidden content] ben aranıza yeni katıldım fakat ben konuların altına cevap veremiyorum yetki nasıl alırım yardımcı olur musunuz teşekkürler
Konular açarak yetki alabilirsin duyurular bölümünde rütbe şeması var o istatislimlere ulaştınmı rütbe atlarsın kıdemlide çoğu konuya erişebilirsin veya 30tl verip vip alarak tüm konulara erişebilirisn[Hidden content] ben aranıza yeni katıldım fakat ben konuların altına cevap veremiyorum yetki nasıl alırım yardımcı olur musunuz teşekkürler
Aramıza hoşgeldin bro , konuları görmek için üye olmalısındir yani sadece bir kaç tane güzel konu paylaşman yeterlidir. Umarım kalıcı olursun tekrardan hoşgeldin[Hidden content] ben aranıza yeni katıldım fakat ben konuların altına cevap veremiyorum yetki nasıl alırım yardımcı olur musunuz teşekkürler
[Hidden content] ben aranıza yeni katıldım fakat ben konuların altına cevap veremiyorum yetki nasıl alırım yardımcı olur musunuz teşekkürler
Konular açarak yetki alabilirsin duyurular bölümünde rütbe şeması var o istatislimlere ulaştınmı rütbe atlarsın kıdemlide çoğu konuya erişebilirsin veya 30tl verip vip alarak tüm konulara erişebilirisn
imhatimi.org