Biliyorum önceki konuda yapay zeka istemiştim ama bir yapay zeka ile karşılaştım linki aşağıda.
Bu yapay zeka size günlük 20 kredi veriyor fakat görebileceğiniz en iyilerinden birtanesi, özellikle kod konusunda. chatgpt gibi 100 200 satır yazmıyor kodunuzu sizin için en iyi halde yazıyor ve isterseniz 1000 2000 satır kod yazabiliyor ben 750 satır yazdırmıştım fakat cihazı kötü olanlar için donma kasma olabilir.
Farklı gmaillerden oturum açarak sınırsız kredi alabilirsiniz hiçbir engel yok ve html kod yazdırırsanız sağda bölünmüş bir ekranda o kodun önizlemesini size sunuyor.
Not: sadece ios platformlara indirebilirsiniz cihazınız ios değilse boş reply atmanıza gerek duymadığım için sizi bildiriyorum. cihazı ios olmayanlar için 1 versiyonu daha chatgpt’ de mevcut oradanda kodunuzu yazdırabilirsiniz premium gerekli sadece.
İyi forumlar.
Hidden content - for more
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
Farklı gmaillerden oturum açarak sınırsız kredi alabilirsiniz hiçbir engel yok ve html kod yazdırırsanız sağda bölünmüş bir ekranda o kodun önizlemesini size sunuyor.
Not: sadece ios platformlara indirebilirsiniz cihazınız ios değilse boş reply atmanıza gerek duymadığım için sizi bildiriyorum. cihazı ios olmayanlar için 1 versiyonu daha chatgpt’ de mevcut oradanda kodunuzu yazdırabilirsiniz premium gerekli sadece.
İyi forumlar.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
şimdi bu kişi level 2 engeli ile karşılaşsa foruma tutunamazdı ama umarım aramıza çok faydalı bu kisi gibi nice üyeler gelecek