lqm ya kafayı sıyırmış yada debiandan iyi para almış ne konu 10 gündür bi düşmedi benim distrom var ben böyle savunmuyorum mq ne bu celal mq
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
hahahaha debianı sevmiyorum kanka arch 'cıyım ben eskiden debiancıydımlqm ya kafayı sıyırmış yada debiandan iyi para almış ne konu 10 gündür bi düşmedi benim distrom var ben böyle savunmuyorum mq ne bu celal mq

mesele şuan benim yaptığım distro değil mesele asıl mesele senin anlamsız bir şekilde linuxu savunman farklı ihtiyaçlr için farklı işletim sistemleri windows çöp felan değil windows eğer öyle olsaydı örnek olarak diagnostik cihazlarında linux kullanılırdı yada başka yerlede ben birçok yerde windows kullanan gördüm atari solanlarından tut otomotiv saniyenine kadar personal comğuter olmadığı halde birçok yerde kullanılıyor senin anlamadığın şu bir hacker bir işletim sistemine bağlı kalmaz ben şuan unixin üzrine düştüm unix ile araştırmşlar yapıyorum dos cepte linux cepte birde yanına unix atacam sende böyle olmalısın linuxun farklı distlerini deneyimlemk lazım mesela tek bir işletim sistemine bağlı kalmak saçmalık neyse gereksiz uzadı aqDistro yapmak saçma , zaten bir sürü distro var onlara destek vermek daha mantıklı.
Zaten yaptığın Dİstronun bir çok şeyini başkaları yapmıştır , Repositroyleri vs
windows çöp.mesele şuan benim yaptığım distro değil mesele asıl mesele senin anlamsız bir şekilde linuxu savunman farklı ihtiyaçlr için farklı işletim sistemleri windows çöp felan değil windows eğer öyle olsaydı örnek olarak diagnostik cihazlarında linux kullanılırdı yada başka yerlede ben birçok yerde windows kullanan gördüm atari solanlarından tut otomotiv saniyenine kadar personal comğuter olmadığı halde birçok yerde kullanılıyor senin anlamadığın şu bir hacker bir işletim sistemine bağlı kalmaz ben şuan unixin üzrine düştüm unix ile araştırmşlar yapıyorum dos cepte linux cepte birde yanına unix atacam sende böyle olmalısın linuxun farklı distlerini deneyimlemk lazım mesela tek bir işletim sistemine bağlı kalmak saçmalık neyse gereksiz uzadı aq
lqmcim sana dedim win çöp değil diye bak fabrieldede dedi bazı şeyleri kabullen farklı işletim sistemleri farklı ihtiyaçlar için vardır örnek olarak bir espor oyuncusunun win yerine linux kulanması saçma olur çünkü linux oyun oynamak için hazırlanmamıştır inş busefer anlamışındırAdli kurumlar windows işletim sistemini kullanıyor bir çok kurum.Kaynak koduna takılirsanız internet kullandığınız servislerin yarısından fazla kapalı kaynaktır fakat kullanım şartında hangi bilgileri topladığını belirtmek zorundadır yasalar gereği.
Arka planda ne dönüyor 7/24 veri akışı sağlandığı hikayeleri uydurmadır.
Güvenli olanı herkes kullanır seçmeye eğilim gösterir buda sebeblerine göre değişir.
Güvensiz bir ortamı güvenli bir ortama dönüştürebiliyorsa kişiler tebrik etmek lazım.
Cevap verebilmek adına ve windows kullanıciların güven de olması paranoya olmaması için makaleye göz atabilirler.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Linux ve diğer sistemlere gelince ev kullanıcısı olmanız bir yana arge gelişim yazılım bilişim üzerine yolda ilerliyorsanız artık şart halini almıştır.
Fakat belli bazı yazılımlar,oyun geliştirme gibi alanın getirdiği duruma görede windows kullanmak durumundasınız her türlü.
Sonuç olarak o kesin iyi güvenli,bu kötü diyemeyiz.
Sağlıcakla kalın görüşmek üzere diyerek çıkıyorum değerli kullanıcılar.![]()
Hangi işletim sistemi daha güvenlidir ?
The Security Blogger: malware analysis,kişisel güvenlik,log tutmayan vpn,veri kurtarma,sosyal medya güvenliğifabox1942.blogspot.com
wAdli kurumlar windows işletim sistemini kullanıyor bir çok kurum.Kaynak koduna takılirsanız internet kullandığınız servislerin yarısından fazla kapalı kaynaktır fakat kullanım şartında hangi bilgileri topladığını belirtmek zorundadır yasalar gereği.
Arka planda ne dönüyor 7/24 veri akışı sağlandığı hikayeleri uydurmadır.
Güvenli olanı herkes kullanır seçmeye eğilim gösterir buda sebeblerine göre değişir.
Güvensiz bir ortamı güvenli bir ortama dönüştürebiliyorsa kişiler tebrik etmek lazım.
Cevap verebilmek adına ve windows kullanıciların güven de olması paranoya olmaması için makaleye göz atabilirler.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Linux ve diğer sistemlere gelince ev kullanıcısı olmanız bir yana arge gelişim yazılım bilişim üzerine yolda ilerliyorsanız artık şart halini almıştır.
Fakat belli bazı yazılımlar,oyun geliştirme gibi alanın getirdiği duruma görede windows kullanmak durumundasınız her türlü.
Sonuç olarak o kesin iyi güvenli,bu kötü diyemeyiz.
Sağlıcakla kalın görüşmek üzere diyerek çıkıyorum değerli kullanıcılar.![]()
Hangi işletim sistemi daha güvenlidir ?
The Security Blogger: malware analysis,kişisel güvenlik,log tutmayan vpn,veri kurtarma,sosyal medya güvenliğifabox1942.blogspot.com
Evet farklı kullanım alanları vardır. Bir şey windows da iyi çalışıyor diye iyi olmaz o destek ile alakalı.lqmcim sana dedim win çöp değil diye bak fabrieldede dedi bazı şeyleri kabullen farklı işletim sistemleri farklı ihtiyaçlar için vardır örnek olarak bir espor oyuncusunun win yerine linux kulanması saçma olur çünkü linux oyun oynamak için hazırlanmamıştır inş busefer anlamışındır
hangi dağıtımı kurdun ?Bende dün Linux kurdum. Uzun zaman olmuş kullanmayalı, paslanmışım...
Debian kurdum ilerleyen zamanlarda arch a geçebilirim. Sanallaştırma olarak kurdum hem Windows hem Linux mevcut. Bazı işlerim gereği Windows şarthangi dağıtımı kurdun ?
Windaws'dan çok daha iyidir linux en iyisini yapmışsın.
arch temelli dağtımları kullandım debian'a göre çok daha hoş ve seriler bundan sonra debian'a dönmem kesinlikle öneririm.Debian kurdum ilerleyen zamanlarda arch a geçebilirim
debian çöp arch candırlqm olm sen ilk linuxu savundun win çöp dedin eyw dedik daha sonra kali parot savaşındada eyw dedik lan olm debian arch savaşıda çıkartma artık ya dilimde tüy bitti mq
windows çöp işi olmayan kullanmasın.Windowsa burda gelip çöp demek açıkçası aptallık olur evet linux da çok güzel ama geliştiriciler linuxu çok ihmal ediyor bu da daha çok gelişmesini engelliyor ne yazık ki. Windows günlük kullanım ve oyun severler için mükemmel bir sistem. Linux abimizin de hakkını yemeyelim lakin win ab de kötü değil yani. Ne zaman tüm windows programları Linux için de geliştirilir ben de günlük kullanımda o sisteme geçerim. Şimdilik sanal makine ile devam edelim burdan ParrotOS yakışıklıma selamlar :d
ilerde linux çöp unix candır dersen hiç şarşırmam mqdebian çöp arch candır![]()
bende şaşırmam da pek sanmıyorumilerde linux çöp unix candır dersen hiç şarşırmam mq
bunu normal userın görmesi nerdeyse imkansız niye bukar hide attın mqbende şaşırmam da pek sanmıyorum
[Hidden content]
tek like'a görmüyorlar mıbunu normal userın görmesi nerdeyse imkansız niye bukar hide attın mq