Merhaba Nuke Bazı Eksik Bilgileri Tamamlamama İzin Ver;
Microsoft Geçtiğimiz Haftalarda Windows 11 İle İlgili Bir Çağrıda Bulunmuştu Zaten. 2015 Yılından Buyana Windows 10 Microsoft Dijital İşletim Sisteminin En Önde Gelenlerinden Biriydi. Windows 11 Aslında Windows 10'un Geliştirilmiş Versiyonudur. Ki 2016 Tarihinde Microsoft'un Kendi Sitesine Bakarsanız Göreceksinizki Windows Geliştiricilerinden Birisi "Windows 10 Bizim Son Çağ'ımızdır Güncellemelere Boğacamız Tek Ve Son Versiyon'umuzdur" Şeklinde Bildiriliyor. Bu Windows 11 Zımbırtısıda İlk Başta Notebook , Tablet Bilgisayar Modülleri İçin Özel Bir İşletim Sistemi Olacaktı. İsmi Windows 11 Değil Windows Deag Pro Olacaktı , Ama Her Ne Olduysa Microsoft Bu Tasarımı Beğendi Ve 2016'da Söylenilen Windows 10 Son Versiyon Sözü Çiğnendi. Windows 11 Genel Ve Akışımlı Bir Sistem Ve Oyuncular İçin İdeal Ama Çıkışı Olursa Ki Bu Yakın Görünüyor. BirÇok Yazılım Hataları Ve Bug'larla Karşı Karşıya Kalacağız Bununla Birlikte Windows 11 Eğer Orjinal Versiyonlu Cihazlara Ücretsiz Sunulmaz İse , Çok Sıkıntı Çıkacak Çoooook

Öncelikle Yazılımcılar Windows 11'in Açıklarından Yararlanıp Sistemin Fonc. Algoritmasından Açıklardan Yararlanacak Ve İnsanlara Orjinal Bir İşletim Sistemi Verecek Korsanlar Merakınız Olmasın O Konuda.. Windows 11 İçin Olumlu Ve Olumsuz Çok Şey Düşünüyorum Bakalım Neler Çıkacak Önümüze.
İzin Verdiğin İçin Thx
@NUKE
İyi Akşamlar.
-CarbonFiber