Yeni WhatsApp verileri hakkında (1 Viewer)

Fabriel 

FabSec Lab.
titan
vip
Credits
2,434
Merhaba,

Aksiyonlu konulara devam ederekten ilk 100 kişinin WhatsApp geçmiş kayıtlarını ücretsiz kalıcı olarak sileceğiz & şifreleyeceğiz;

Verileriniz sunucularda tamamen şifrelenerek tutulur (sunucuda tutulmasının sebebi kişinin (Log) kayıtları herhangi bir adli & kolluk kuvvetleri tarafından talep edilmiş olmasıdır.Dikkat çekmemek adına tekrar şifrelenip sunucuda bırakılır.

Bu sizin ne işinize yarar WhatsApp sizin verilerinizi kolluk kuvvetleri ile paylaştığında ortaya boş karma alakasız veri kayıtlarına ulaşır.Kolluk kuvvetleri bu durumu WhatsApp'a bildirdiğinde x telefon numaralı kişisinin kayıt kullanım zaman damgalarını incelemeya başlar ortaya çıkan sonuç kişi whatsApp kurup silmiştir hiç kullanmadığı görülerek tekrar kolluk kuvvetlerine bildirilir.Mahkemede lehinize olur.

Bunun için gerekli olan telefonunuzun orjinal fake (sahte) olmayan (Device ID) cihaz numarasını telegram üzerinden iletmeniz yeterlidir. ID bağlı telefon numarası mevcut ise verileriniz şifrelenip imha edilir.ID bağlı bir whatsApp kaydı yok ise sisteme ID numarası eklenerek whatsapp kullanma olasılığına karşı veri koruma önlemi alınır.

işlem süresi bittikten sonra geri dönüş yapılarak bildirilir.

Yani sizden telefon numarası açıkca istemiyoruz ;)

Silindiğinden nasıl emin olacaksınız resim herhangi bilgi birşey kısmını fazla paylaşmıyoruz.Sadece size WhatsApp tarafından tekrar giriş yapmanız gerektiğini söyleyebilir numaranızı doğrulamak için veya aralıklı geçici kesinti yaşayabilirsiniz bilginize.

100 kişi sonrası silme ücreti 2.500 $

Ödeme yöntemleri Karma
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar