helal olsun sdadsadjhayır onlar backend o kadarını biliyorum canim sadece göremedim de en alttalarmış![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
helal olsun sdadsadjhayır onlar backend o kadarını biliyorum canim sadece göremedim de en alttalarmış![]()
Teşekkür ederimHerkes phpyle başla demiş ancak temelini bilmeden işe başlayamazsın. Öncelikle sana şunu söyliyeyim hepsinin atası html (hyper text markup language) ile başlaman gerekir.
Aksi taktirde php ye girersen hemen gerdeğe ilk girdigin gece hak yolu değil bok yoluna girmek olur.
Öncelikle html bir programlama dili değildir. Web tasarım dili'de değildir.
Html , Basamak Stili sayfasıyla bağlanarak ortaya çıkartılan basit tasarımlardır.
Basamak Stili (Css olarak adlandılır)
İleri düzey bir eğitim için Udemy veya istihdam derslerinden faydalanabilirsin.
Sana tavsiyem öncelikle HTML ve CSS'i bitirmendir.
Çok basit kodlamalar yapıp sayfa yönlendirmeleri , kalın altı çizgili yazılar yazmayı , sayfayı ortalamayı , araya çizgi koymayı , görsel ve ses eklemeyi , gif eklemeyi vb basit şeyleri deneyebilirsin.
AMA DİREKT GİDİP BEN TELİF SCRİPTİ YAZACAĞIM DERSEN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORSUN. NORMAL SİTELERDEN ÇOK ÇOK FARKLI BİR OLAY. TELİF SİTESİNİ SIFIRDAN YAPAN ADAMLARA SAYGIM BU KONUDA SONSUZDUR![]()
Teşekkürlerhtml css php falan derken yazılım dillerini öğren sonrasında ingilizce geliştir