Bugün sizlerle birlikte VMware yazılımı kuracagız hergün degişik indirme sayfalarından gına gelmesine rağmen adamlar işi daha zorlaştırdıkları mevcutt hale gelmiş bulunmaktıdır yahu koy şuraya bir indirme butonu tak tak tak indirelim Fazla boş yapmadan konumuza gecelim internette VMware yazarak aratma yapalım.
arama sonuclarının arasından orjinal sitesine gidip.
resimde belirtilen siteye tıklayarak giriş yapalım daha sonra bu görseldeki indirme butunona tıklayarak bizi farklı bir sayfaya atacaktır. görsellde işaretlenen kısıma tıklmanız durumunda bir siteye daha gidip bir üyelik hesabı acmamız gerekmektedir ben dün hesap actıgım icin o hesabıma giriş yapacagım ve sonradan kurulum ve indirme işlemlerini sizlere anlatacagım. Ama ilk önce bu sitede üyeliginiz yok ise bir üyelik oluşturulmalı indirme işlemleri daha sonra yapılmalıdır bir program indirmek icin bile 40 tur takla attırıyorlar ya ne diyem başka ben neyse.
Daha sonra bu siteye girerek ilk hesabınızı oluşturunuz sağ üst koşede bir yerlerde üye ol butonu mevcut valla üşenmessen o bölümün ss'ini koyarım yazıya yada sizler daha sonradan siteye giderek üyelik oluşturabilirsiniz. Mevcut olan hesaplarımıza giriş yapalım Dashbord bizim karşımıza geldi buradan orta sayfada yer alan
tıklayınız daha sonradan bizlere farklı bir alana daha atacak bu bölümden indirmemiz gereken uygulamayı bulup pc mize indirmek düşüyor sonrası next next tarzı kurulum aşamaları Sağ alt kısımında bizim aradıgımız uygulama vardır secip tıklayınız
bizi bir sayfaya daha atacak burdan bize 2 farklı bir secenek sunacaktır bunlardan birisi
mac os linux sürümü digeri windows sürümü biz windows sürümünü indirecegimizden onu secmemiz gerekmektedir.
sectigimiz sürümü tıklayarak yolumuza devam ediyoruz yolun %90 bitmiş oluyor artık geriye tek bir sürüm secmemiz gerekli en son sürümü secerek yolumuza devam ediyoruz.
artık bizi indirme butonu karşılıyor eger sizde indirme işlemleri olmuyorsa sol tarafta bir yerlerde bir kutucuk olacak ona tıklayarak herhalde kullanım koşullarını kabul etmemiz gerekiyor daha sonra indirme butonu bizler icin aktif olarak gözükecek ve kurulum dosyası pc lerimize inecektir.
Tebrikler VMware Workstation Player başarıyla pc lere indirmiş olduk benim pc de var oldugu icin ben tekrar indirmeyecegim. Sonraki kurulum işlemleri basit düzey oldugu icin ben sadece indirme işlemlerini anlattım gerisi sizde vakit ayırıp konuyu okudugunuz icin teşekkür eder real hayatta başarıla dilerim.
arama sonuclarının arasından orjinal sitesine gidip.
mac os linux sürümü digeri windows sürümü biz windows sürümünü indirecegimizden onu secmemiz gerekmektedir.
Tebrikler VMware Workstation Player başarıyla pc lere indirmiş olduk benim pc de var oldugu icin ben tekrar indirmeyecegim. Sonraki kurulum işlemleri basit düzey oldugu icin ben sadece indirme işlemlerini anlattım gerisi sizde vakit ayırıp konuyu okudugunuz icin teşekkür eder real hayatta başarıla dilerim.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.