Merhaba dostlar günün son yazısında virtualbox degilde bu sefer ''WVware'' üzerinden kali linux kurulumu gösterecegim
Oldukca basit bir yöntemdir iso dosyasına ihtiyac duymadan calıştırabilinecek bir türdür eger Wvware yazılımı kurmadıysanız bu konudan takip ederek kurulumu yapabilir yada daha detayla anlatım istiyorsanız youtube'den videolarını izleyebilir o şekildede pc'lerinize kurulumunu yapabilirsiniz kurulum yaptıkdan
''sonra hack faliyetlerinde sorumluluk kabul etmemekteyim.''
WVware Yazılımı nasıl indirilir tıkla bana..?
her zaman oldugu gibi kali linux'un resmi sitesine gidip gerekli birkac dosya indirmemiz gerekmektedir hemen indirme işlemlerini anlatayım..
siteye gidiniz. tıkla bana site icin
sitenin ana sayfasında dowload kısmı yer almaktadır ona tıklayınız.
tıkladıkdan sonra bizleri 2 farklı bölüm karşılamaktadır bu bölümden gerekli imaj dosyamızı secegiz şunuda belirteyim ''Ana sisteme windowsu silip linux kurmayı denemeyin Yada dualbot tarzında linux distrolarını kurmayınız tamamı cöptür sonra windowsa dönmek istediginizde dönmekle zorlanırsınız benden demesi 1.000tl masraf cıkar sonra'' sag kısımdaki bölüme tıklayınız.
daha sonra bu kısımda hangi imaj dosyasını indirmek istiyorsak onu seciyorum tekrar söylüyorum ana sisteme linux distrolarını hic birini kurmayın kurdutmayın hard diskiniz ''ext4'' formatına ayarlarnır ''windows 10&11'' sisteme geri dönmek istediginiz taktirde pc nizde takılı olan diski görmez ve kurulum işlemlerini tamamlayamassınız...
işaretlenen yere tıkladıkdan sonra 4GB büyüklügünde bir dosya inecek bu dosya indikden sonra ayıklama işlemleri var bu işlemi yaptıkdan sonra ''dosya boyutu 16GB cıkıyor'' daha sonra indirdigimiz WVware yazılımı acıyoruz. ilk etapda herkeste boş bir bölüm olarak görünür daha sonra sizler bu sanal yazılım sistemine istediginiz linux distrolarını ekleyerek kafanıza göre takılabilirsiniz..
şimdi yazılımı calıştıralım. ve dosyamızı secelim. görsellde işaretlenen kısma tıklayın.
İndirdiginiz dosya genelde
Bu bilgisyar İndirilenler bölümünde olur ve gözükür. Dosyamızı acalım
dosyamızı secelim ve yazılıma ekleyelim ve calıştıralım ''burdaki ayarlar otomatik geliyor ben degiştirmedim'' ''bilginiz olsun sonra sövmeyin bana''
linux yükleme alanında grup menüsünden ilk sıradakini seciyoruz ''eger otomatik olarak acılmassa tabi''
ve tebrikler işlemleri başarıyla tamamlayıp linux u calıştırmış olduk....
bugünlük benden bu kadar vakit ayırıp okudugunuz icin teşekkür ederiz real hayatta başarılar dilerim
Oldukca basit bir yöntemdir iso dosyasına ihtiyac duymadan calıştırabilinecek bir türdür eger Wvware yazılımı kurmadıysanız bu konudan takip ederek kurulumu yapabilir yada daha detayla anlatım istiyorsanız youtube'den videolarını izleyebilir o şekildede pc'lerinize kurulumunu yapabilirsiniz kurulum yaptıkdan
''sonra hack faliyetlerinde sorumluluk kabul etmemekteyim.''
WVware Yazılımı nasıl indirilir tıkla bana..?
her zaman oldugu gibi kali linux'un resmi sitesine gidip gerekli birkac dosya indirmemiz gerekmektedir hemen indirme işlemlerini anlatayım..
siteye gidiniz. tıkla bana site icin
sitenin ana sayfasında dowload kısmı yer almaktadır ona tıklayınız.
şimdi yazılımı calıştıralım. ve dosyamızı secelim. görsellde işaretlenen kısma tıklayın.
İndirdiginiz dosya genelde
Bu bilgisyar İndirilenler bölümünde olur ve gözükür. Dosyamızı acalım
linux yükleme alanında grup menüsünden ilk sıradakini seciyoruz ''eger otomatik olarak acılmassa tabi''
ve tebrikler işlemleri başarıyla tamamlayıp linux u calıştırmış olduk....
bugünlük benden bu kadar vakit ayırıp okudugunuz icin teşekkür ederiz real hayatta başarılar dilerim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: