Yazmıyım yazmıyım dedim ama gençlerimizi bile yanlış yönlendiren bu gibi insanlara sessiz kalamam.
İlk olarak Bu adamın hayatta tek bir başarısı olduğuna inanmıyorum, Ateist olduğunu söylemiş ! herhalde tek başarı olarak ateist olmasını görüyor. Şahsi başarısızlığı kendisinde öfkeye yol açmış.
Bu adam tam olarak zırvalıyor ve muhalif medya 20 yıldır kendi devletini nasıl kötülüyorsa aynı argümanları kullanıyor, farklı hiçbirşey yok ! Laiklik ve benzeri cümlelere yapışmış adam yürüyen sözcü gazetesi gibi olmuş, sözcü okuya okuya ciğerleri solmuş bu çok belli birşey, ülkemiz tam anlamıyla bağımsızlık mücadelesi verirken bu ve bunun gibi adamların bu şekilde ortalığı bulandırıp Laiklik adı altında batılı devletlere köle bir Türkiye anlayışını beslemesi çok üzücüdür kendisine yazıklar olsun diyorum, ergen aklı başında olmayan gençleri kolayca popülist sözler ile kandırma girişimi var ortada , dua etsinki sadece göz altına alınmış bence tutuklanmalı ve yargı önünde hesap vermeli, bu fikir özgürlüğü asla değildir, sen fikir özgürlüğün ile insanlara iftira atıp suçlayamazsın en azından bunu ulusal medyada yayamazsın , evinde otur kendi kendine konuş bişey diyen yok zaten. Sen nasıl milyonlarca insanın, Müslümanın, Türklerin, hatta Hristiyan Türklerin umut bağladığı güvendiği bir Cumhurbaşkanına bu sözleri edebilirsin ? milyonlarca insanın bildiği ve inandığı birşey varki güveniyor ve inanıyor.
Türk toplumu batılı bir toplum değildir, burası avrupa veya amerika değil ! , birbirine küfür edip hakaret edip fikir özgürlüğüm var diyemezsin, veya youtube.com'da izleyip iç geçirdiğiniz , kızları bile şaka adı altında öpmeye çalışıp , elleyip taciz eden rahatsız hasta toplumlara özenmeyin. Türk örf adet ve gelenekleri vardır , önce Türk olmanın bilincini taşıyın bunun gibi bilincini yitirmiş, kültürünü yitirmiş insanları örnek almayın.
Bakın bu roportajı veren insanın benzerleri hatta kopyası gibi adamlar yıllarca bu ülkeyi geçmişte yönetti, ve Türkiye'ye tek bir taş üstüne taş koymadan gittiler, heba olan boşa geçen onca yıl !! ne ekonomik nede teknolojik nede sanayi olarak zerre ilerleme kat edemedi 80 yıl bu ülke, varsa yoksa bitmeyen ekonomik kriz, koalisyon hükümetlerinin meclisteki iğrenç kavgalarının görüntüleri hep tvlerdeydi, sürekli gazetecilere suikastlar, ortaya çıkan bin çeşit terör örgütü, sol sağ iç savaşı, bitane zengin mankenin fakir bir ilçede bir kamyonetle yardım dağıtması ve halkın o yardım için birbirini ezip öldüresiye kavga ettiği vahim görüntüler, toplum öyle bir haldeydiki biraz parası olan manken kızları bile ilah gözüyle bakardı, ya nasıl anlatıyım iğrenç günlerdi, 2000 kuşağı asla bilemiyeceği için şimdi atılan yalanlara ve zırvalara çabuk inanıyor.
Bakın birde bu hanımefendiyi dinleyin, son derece modern birisi ama kimsenin görmek istemediği gerçekleri bam bam insanın yüzüne vuruyor, ben bu hanımefendi ile tamamen aynı görüşteyim, daha önce defalarca benzer cümleleri chatboxda nutuk atmışlığımda vardır hatırlayanlar bilir, adam olan insan olan vicdanı olan iyi şeylerin daha fazla olduğunu görür.