Başlıktaki konu hakkındaki düşünceleriniz ?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

acimiyor yine abimimt dışında geri kalanın alayı türeme zaten ? birine türeme derken kendinide içine katarsan adil olur![]()
Kanka bence türeme ile lamer çok farklı bişey lamer dediğin adamın en azından bilgiyi öğrenme isteği var bu türemeler sqlmap -r req.txt --os-shell yaparak site hacklediklerini sanıyorlar ve bunu icraat diye paylaşıyorlar internette karşılaşmıştım panel hackleme methodu diye sqlmap -r vs. paylaşmışlar Türk hack alemi için gerçekten üzücü bir durum.Başlıktaki konu hakkındaki düşünceleriniz ?
Answer verirken bide Keyword çıkıyorKanka bence türeme ile lamer çok farklı bişey lamer dediğin adamın en azından bilgiyi öğrenme isteği var bu türemeler sqlmap -r req.txt --os-shell yaparak site hacklediklerini sanıyorlar ve bunu icraat diye paylaşıyorlar internette karşılaşmıştım panel hackleme methodu diye sqlmap -r vs. paylaşmışlar Türk hack alemi için gerçekten üzücü bir durum.

anlamadım iyi bişey mi buAnswer verirken bide Keyword çıkıyor![]()
Zekice ama kendi kendini referans göstermiş gibi oldu forumanlamadım iyi bişey mi bu
1 meme gördümmü sikleri kalkıyoordan burdan aldıkları hiçbirşeye katkısı olmayan 5 kurus etmez m3rn1s p@nel diye adlandırılan sitelerden insanların infosunu bulup tehtid edip kendini havalı ve sanalcı sanan kişiler ( şahsi fikrim )
ha birde çoğu dini , milli , ailevi değerlere hakarette bulunuyor
senin am görünce mi kalkıyo1 meme gördümmü sikleri kalkıyo