İçerisinde saçma sapan hareketler sergileyen insanların ünlü olabildiği yer. Bence çok tehlikeli ve kötü bir yer. Örnek vermek gerekirse; bir insan düşünün sizlere çok yararlı bilgiler veriyor ve takipçileride owww adamım görmeden beğendim diyor. Peki ya bu adamın amacı farklı ise yani sizi bilerek kötü yola itecek bir video paylaşsa ve bu adamın takipçileride bu adamı babası gibi savunduğunu düşünmek bile kötü olurdu açıkcası. Birde dini yönü var araştırmadan dinden çıkaracak olan şeyleri bile savunan gördüm sırf biri onu savundu diye. Gördüğüm kadarıyla sanki akımlar doğal birşeymiş gibi görülüyor. Akımlar ise akla ve mantığa uygun akımda değil. Bu akımlar ise sadece takipçi kasmak için kullanılıyor. Örneğin bir akım düşünelim adı ise yardımlaşma olsun sizce tutar mı? bence tutmazdı ama olsaydı gerçekten güzel olurdu. Bence tutmazdı çünkü tiktokun amacı bu değil. Görünen kısmıyla tiktok gibi bir uygulama güzel olabilirdi ancak kuralları sıkı olması da gerekirdi. Görünmeyen kısmı hakkında emin olmadığım için tam bir şey diyemem ama hislerim kullanma diyor
birde çinlilere güvenmiyorum. Birkeresinde bende yüklemiştim (3 veya 4 yıl önce) oda sevdiğim kızın tiktok hesabı olduğunu öğrendiğim içindi. Sonrasında sildim tabi, içimden iyikide silmişim diyorum. Peki sizin gözünüzden tiktok nedir?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.