Hesabımız telif yüzünden kapanmıstır ve onu acana parası odencektir
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

vala kalkarsan paranı alırsın 50 tl@eemedya ne diyon kalkabilir miyiz altından![]()

evde cocuk ac acı bana hahahha50 tlye telif mi açtırıcan kral![]()
kaclıra ıstıyon? işin hakkı neyse onu alırım, bende o duygudan yok üzgünüm. İyi forumlar
50 yi bayabi geçiyor :d en az 1kya çalışır Akyol 50 tlye pcyi bile açmayız bide Başlıkları küçük harflerle yazarak aç birdaha ki konuda yasak.kaclıra ıstıyon
admin konuyu sil direk kanka sil yoksa kalpten gidecem50 yi bayabi geçiyor :d en az 1kya çalışır Akyol 50 tlye pcyi bile açmayız bide Başlıkları küçük harflerle yazarak aç birdaha ki konuda yasak.
konuya kpat bunu konuyaBaşlıkları büyük yazmak yasak. Konu düzenlendi.
Oha la 1000 lira ya hesap mı açılır ?50 yi bayabi geçiyor :d en az 1kya çalışır Akyol 50 tlye pcyi bile açmayız bide Başlıkları küçük harflerle yazarak aç birdaha ki konuda yasak.
Akyol insta mustafaavciix yaz konuşalım yapabileceklerimizi@eemedya ne diyon kalkabilir miyiz altından![]()
Az önce mizah sayfaları olan adamla konuşuyordum adam bütçem 10 k dedi. hesap 5 madde yemiş mizah sayfalarının çoğu maddeden kapanıyor zaten hesapla baya ugrasmislar açmak için ama basariisiz olmuşlar . Açılınca öpen videosu yüklerim igden ?Oha la 1000 lira ya hesap mı açılır ?
???Az önce mizah sayfaları olan adamla konuşuyordum adam bütçem 10 k dedi. hesap 5 madde yemiş mizah sayfalarının çoğu maddeden kapanıyor zaten hesapla baya ugrasmislar açmak için ama basariisiz olmuşlar . Açılınca öpen videosu yüklerim igden ?
anlamadım ?Akyol insta mustafaavciix yaz konuşalım yapabileceklerimizi
Bu rakamdan sonra bende ig işine giriyorumOha la 1000 lira ya hesap mı açılır ?
Hep böyle zaten 100-200₺ devirleri taklitte kaldıBu rakamdan sonra bende ig işine giriyorum