çok basittttttttttttttttt bulmak eğer ciddiyse bulurBuldu geldimi ? hiçbir türlü alamaz riot gibi birşeyde çünkü alabileceği çok az yer var vede arkadaş vb. eklemesi falan lazım ki bunuda yapmaz bence.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
çok basittttttttttttttttt bulmak eğer ciddiyse bulurBuldu geldimi ? hiçbir türlü alamaz riot gibi birşeyde çünkü alabileceği çok az yer var vede arkadaş vb. eklemesi falan lazım ki bunuda yapmaz bence.
bişe yapmadım amaçok basittttttttttttttttt bulmak eğer ciddiyse bulur
.çok basittttttttttttttttt bulmak eğer ciddiyse bulur
Bulamaz çokta basit değil dediğin yerler büyük ihtimalle hiçbir güvenliği olmayan biryerdir + olarak ipsini almak için kişiyle iletişime konuşmaya vb. ieyşere girmesi lazımçok basittttttttttttttttt bulmak eğer ciddiyse bulur
o zaman seni korkutmaya çalışan andavalın tekidir takma kafanabişe yapmadım ama
açıklar mısın alması için tam ne yapması lazım? anlayamadımBulamaz çokta basit değil dediğin yerler büyük ihtimalle hiçbir güvenliği olmayan biryerdir + olarak ipsini almak için kişiyle iletişime konuşmaya vb. ieyşere girmesi lazım
teşekkürler burada hesap açmak ne kadar doğru bu arada dostum?o zaman seni korkutmaya çalışan andavalın tekidir takma kafana
senle iletişime geçmesi lazım araması lazım vcden konuşması lazım vb.açıklar mısın alması için tam ne yapması lazım? anlayamadım
chat olarak konuştuk ama link vs. tıklamadım yani sadece chatsenle iletişime geçmesi lazım araması lazım vcden konuşması lazım vb.
Bir şey bildiğin yoksa konuşma kardeşim. Ciddiyse bulur ister a oyunu olsun ister b oyunu her türlü bulur tanıdığım nice insanlar bu tarz mecralarda istediği kişinin bilgilerini şıp diye bulan.Bulamaz çokta basit değil dediğin yerler büyük ihtimalle hiçbir güvenliği olmayan biryerdir + olarak ipsini almak için kişiyle iletişime konuşmaya vb. ieyşere girmesi lazım
Birşey bildiğin yok derken ? Araştırdım sıkıntı yok şap diye herkes bulamıyor hele öyle tehdit edenler hiç bulamıyorBir şey bildiğin yoksa konuşma kardeşim. Ciddiyse bulur ister a oyunu olsun ister b oyunu her türlü bulur tanıdığım nice insanlar bu tarz mecralarda istediği kişinin bilgilerini şıp diye bulan.

kullanıcı adı ne kı admaın at bıdraven mainim işime gelir, şaka maka bir yana da adam aşırı ciddi ve tehlikeli görünüyordu.
Kahkaha attımmmmO zaman deki ona ananın amına pikachu nun elektrik saldırısı ile saldırırım