Lolde maç attıktan sonra arkadaşlık isteği geldi kabul ettim, ölümden açık adresten falan bahsetti çözemedim
bişe yapabilir mi yok adres bulup gelme vs.?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
açık adresin ip adresindir bunu saklıyamazsın ama oyunlar bunu gizlemek için şifreleme yöntemlerini kullanırlar zor olur oyun içinden sana arama falan yapması gerek ki ondan sonrada şifrelemesini kırması lazım çok zorLolde maç attıktan sonra arkadaşlık isteği geldi kabul ettim, ölümden açık adresten falan bahsetti çözemedim
draven mainim işime gelir, şaka maka bir yana da adam aşırı ciddi ve tehlikeli görünüyordu.Deki ona ananın amına Dravenin kılıcını sokarım
ne kadar zaman alır senin dediğin olay? bunu daha da zorlaştırıyorlar mı güncellemeyle? nasıl daha da güvene alabilirimaçık adresin ip adresindir bunu saklıyamazsın ama oyunlar bunu gizlemek için şifreleme yöntemlerini kullanırlar zor olur oyun içinden sana arama falan yapması gerek ki ondan sonrada şifrelemesini kırması lazım çok zor
Vpn kullanabilirsin gizlenmek için tamamen ipni anonim yapamazsın eğer ipsiz biryere girmeye çalışrsan giremezsin çünkü ip birnevi senin giriş kartınne kadar zaman alır senin dediğin olay? bunu daha da zorlaştırıyorlar mı güncellemeyle? nasıl daha da güvene alabilirim
O zaman deki ona ananın amına pikachu nun elektrik saldırısı ile saldırırım
Notamamdır.
sağ ol abi. burada bir zarar alma durumu olur mu?
eger adam ciddiyse bulabilirLolde maç attıktan sonra arkadaşlık isteği geldi kabul ettim, ölümden açık adresten falan bahsetti çözemedim
Bulsa napcak evine gelip yenildi diye bıçaklıcak mı amkeger adam ciddiyse bulabilir
bir şey yapmadım ama onaeger adam ciddiyse bulabilir
reis bilmiyorum ne yapabilir yapabilirmi falanBulsa napcak evine gelip yenildi diye bıçaklıcak mı amk
yendi diye değil de küfür falan söylediyse falan sıkıntı olabilirBulsa napcak evine gelip yenildi diye bıçaklıcak mı amk
küfür söyledi diye birbirlerinin soyunu kurutan insalar varBulsa napcak evine gelip yenildi diye bıçaklıcak mı amk
küfür etmedim ama akıl sağlığı yerinde olmayan tehlikeli birisi ve teknolojiden anlıyor onu anladım.yendi diye değil de küfür falan söylediyse falan sıkıntı olabilir
nerden anladın(söz, eylem vs vs)küfür etmedim ama akıl sağlığı yerinde olmayan tehlikeli birisi ve teknolojiden anlıyor onu anladım.
hayallerini falan anlattı kendiside söyledi mental çöküntü falan dedinerden anladın(söz, eylem vs vs)
Buldu geldimi ? hiçbir türlü alamaz riot gibi birşeyde çünkü alabileceği çok az yer var vede arkadaş vb. eklemesi falan lazım ki bunuda yapmaz bence.eger adam ciddiyse bulabilir
konuşmak için arkadaşa eklemek lazım oyunda, sonradan engelledim ama.Buldu geldimi ? hiçbir türlü alamaz riot gibi birşeyde çünkü alabileceği çok az yer var vede arkadaş vb. eklemesi falan lazım ki bunuda yapmaz bence.