Bu içeriği görmek için giriş yapın.
ama bana asik olmus fotoyrafda mıdy3cım n3rd3 dıordu h3m @Beloved h3md3 st3lla hangısıyl3 cıkacayımı sasırdım ama z3rofyy 3 yazdım kabul 3d3rs3 bırını o alır dıy3rınıd3 b3n bol3c3 kavga cıkmamıs olurzamanında beni reddetti
sen benle çıksana siktiret stellayıama bana asik olmus fotoyrafda mıdy3cım n3rd3 dıordu h3m @Beloved h3md3 st3lla hangısıyl3 cıkacayımı sasırdım ama z3rofyy 3 yazdım kabul 3d3rs3 bırını o alır dıy3rınıd3 b3n bol3c3 kavga cıkmamıs olur
olur ama sartlarım var ayayın 45 numaradan buyuk olmayacak, ayayın p3mb3 tabanlı olacak, lahmacun v3 suyanı offl3m3d3n gom3c3n hart dı3sen benle çıksana siktiret stellayı
s3vgılın bana hıcbıs3y yabamaz @SpyDark @Revonzy @Mortojose abım var. s3rkan bahtıyar gıbı oda kacarSevgilim @N1C3B00T .
tabi bizi bulursan afgkljflkg hadi grşrzs3vgılın bana hıcbıs3y yabamaz @SpyDark @Revonzy @Mortojose abım var. s3rkan bahtıyar gıbı oda kacar
onuda sıraya 3kl3dım damar marasli bıd3 mar3sal sırayla mıdy3 t3psisiyl3 dov3c3m onlarım1dy3ci m4r3s4li midy3 t3psisiyl3 kov4l4dı

ovunm3k gıbı olmasin b3n kız olsam b3nd3 aysık olurdum k3ndım3Valla Stella midyeciye kesık her gördüğü midyeci den 100 tane midye yiyormuş sırf midyeci yi aklına getirmek için böyle bir aşk görülmedi![]()
Sjkaksnsbsjjssen benle çıksana siktiret stellayı
Kesin naz yapıyor midyeci (rahatsız etme stela ablayı)
b3lov3dde ch3td3 askını ıdıraf 3ddı amacımda buydu yoksa n3 ısım olur bunlarlaKesin naz yapıyor midyeci (rahatsız etme stela ablayı)