selamlar böyle basit konular yazmak güzel oluyor siber güvenlikte pek'de iyi oldugum söylenemez tabi rehber tarzı konu acmak güzel oluyor diyebilirim. başlıyalım isterseniz ''steam'mi epic games'i'' duymayan yoktur diye tahmin ediyorum genelde oyunları yaz indirimlerinde almak faydalı olacaktır oyunları bircogunuz crack indiriyordur sonra ise hacklendim diyorlar. konumuza başlıyalım.
herhangi bir oyun almak icin ilk olarak steam yada epic games'pc nize kurmamız gerekmekdedir.
ben OperaGx Kullanıyorum arama butonuna steam yazıp enter tuşu basınız.
sonra cıkan steam resmi sayfasından uygulamayı indirip kurunuz
siteyi tıkladıktan sonra steam'in resmi anasayfasına yönlendirileceksiniz sag üste bulunan yeşil butona tıklayınız.
tabi bazı oyunları sizin pcler kaldırmaya bilir ama artık pc sistemler x64 oldugundan bilmiyorum pc'nizin kendi özelliklerine göre oyunları steam'den satın alıp oynayabilirsiniz.
indirme işlemlerine gecebiliriz.
sag üsteki butona tıklayınız
mavi butona tıkladıgınız'da pc'nize steam inmiş olacaktır sonra kurulum işlemlerinin ardından uygulama acılacaktır
genelde bu yola iner uygulamalar zaten bende bir tane steam vardı artık hangi diske kurmak isterseniz o'diski secmelisiniz.
pc'nizde yer kalmayabilir diskiniz az olabilir ya'Da benim pc oldugu gibi 3 farklı diske sahip olabilirsiniz
birisi c diski d diskinde oyunlarım vs var 'E' Birimi icin öylesine oluşturmuştum lazım olur diye c diski karışık diyim
steam kurulum işlemlerinden sonra yeni bir hesab oluşturmak gerekiyor tabi
oda cok kolay kurulum sihirbazı
eger 2 ci bi dil bilmiyorsanız ögrenmenizi tavsiye edebilirim cok zevkli ögrenmek
eger pc'nizde c diski dolu ise sag taraftan başka dizin gösterebilirsiniz
ister 'D' ister 'E'
Sonra Next next diyip ana ekrana geliyorsunuz tabi ilk önce güncelleme yapılacak uygulama
bundan sonra size giriş ekranı karşılamaktadır.
bundan sonra ya hesap acıcaksınız ya'da var olan hesabınıza giriş yapıcaksınız
sag alta bulunan butondan iste yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.
benim hesabım var oldugunundan hesabıma giriş yapıcagım sonra uygulamadan göstericegim.
girdikden sonra ya steam guard istiycek yada hesabınıza direk giriş yapmış olucaksınız
kod kafadan uyduruk bişi
lütfen magazadan almak istediginiz oyunu seciniz
ben bi oyun rastgele seciyorum
yeşil butona tıklayınız sizi satın alma sayfasına ve sepete yönlendirilecek
buradan sonra ise kendim icin satın al yada hediye olarak al diye 2 farklı bölüm gelecektir
kendimiz icin almalıyız
sol dakini seciniz lütfen
son aşama da ise kart bilgilerinizi girerek oyunu kütüphaneye eklemiş olcaksınız ben alamıyorum ama bir rehber olsun dedim son adımlar artık.
burda kredi kartı yada banka kartınızın bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir
ödeme aşama oldugu icin
burda hangi alışveriş yolu uygunsa onu seciniz.
kart bilginizi giriniz secimi yapıldıktan sonra
sonra kartınızın son güvenlik tarihini girdikten sonra oyun kütüphanenize eklenecektir.
ve oyun kütüphaneye eklenmiş olarak steam kütüphaneye otomatik olarak gelecektir.
sonraki konullarda görüşmek üzere esen kalınız iyi akşamlar dilerim

herhangi bir oyun almak icin ilk olarak steam yada epic games'pc nize kurmamız gerekmekdedir.
ben OperaGx Kullanıyorum arama butonuna steam yazıp enter tuşu basınız.
sonra cıkan steam resmi sayfasından uygulamayı indirip kurunuz
siteyi tıkladıktan sonra steam'in resmi anasayfasına yönlendirileceksiniz sag üste bulunan yeşil butona tıklayınız.
tabi bazı oyunları sizin pcler kaldırmaya bilir ama artık pc sistemler x64 oldugundan bilmiyorum pc'nizin kendi özelliklerine göre oyunları steam'den satın alıp oynayabilirsiniz.
indirme işlemlerine gecebiliriz.
sag üsteki butona tıklayınız
mavi butona tıkladıgınız'da pc'nize steam inmiş olacaktır sonra kurulum işlemlerinin ardından uygulama acılacaktır
genelde bu yola iner uygulamalar zaten bende bir tane steam vardı artık hangi diske kurmak isterseniz o'diski secmelisiniz.
pc'nizde yer kalmayabilir diskiniz az olabilir ya'Da benim pc oldugu gibi 3 farklı diske sahip olabilirsiniz
birisi c diski d diskinde oyunlarım vs var 'E' Birimi icin öylesine oluşturmuştum lazım olur diye c diski karışık diyim
steam kurulum işlemlerinden sonra yeni bir hesab oluşturmak gerekiyor tabi
oda cok kolay kurulum sihirbazı
eger 2 ci bi dil bilmiyorsanız ögrenmenizi tavsiye edebilirim cok zevkli ögrenmek
eger pc'nizde c diski dolu ise sag taraftan başka dizin gösterebilirsiniz
ister 'D' ister 'E'
Sonra Next next diyip ana ekrana geliyorsunuz tabi ilk önce güncelleme yapılacak uygulama
bundan sonra size giriş ekranı karşılamaktadır.
bundan sonra ya hesap acıcaksınız ya'da var olan hesabınıza giriş yapıcaksınız
sag alta bulunan butondan iste yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.
benim hesabım var oldugunundan hesabıma giriş yapıcagım sonra uygulamadan göstericegim.
girdikden sonra ya steam guard istiycek yada hesabınıza direk giriş yapmış olucaksınız
kod kafadan uyduruk bişi
lütfen magazadan almak istediginiz oyunu seciniz
ben bi oyun rastgele seciyorum
yeşil butona tıklayınız sizi satın alma sayfasına ve sepete yönlendirilecek
buradan sonra ise kendim icin satın al yada hediye olarak al diye 2 farklı bölüm gelecektir
kendimiz icin almalıyız
sol dakini seciniz lütfen
son aşama da ise kart bilgilerinizi girerek oyunu kütüphaneye eklemiş olcaksınız ben alamıyorum ama bir rehber olsun dedim son adımlar artık.
burda kredi kartı yada banka kartınızın bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir
ödeme aşama oldugu icin
burda hangi alışveriş yolu uygunsa onu seciniz.
kart bilginizi giriniz secimi yapıldıktan sonra
sonra kartınızın son güvenlik tarihini girdikten sonra oyun kütüphanenize eklenecektir.
ve oyun kütüphaneye eklenmiş olarak steam kütüphaneye otomatik olarak gelecektir.
sonraki konullarda görüşmek üzere esen kalınız iyi akşamlar dilerim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.