Taklit atacağım zaman bu hatayı alıyorum kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acaba ?
G Gencer003 Tem 12, 2022 #1 Taklit atacağım zaman bu hatayı alıyorum kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acaba ? Bu içeriği görmek için giriş yapın. Giriş yap TG Destek Chat
Taklit atacağım zaman bu hatayı alıyorum kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acaba ? Bu içeriği görmek için giriş yapın. Giriş yap TG Destek Chat
Th3columbia Tem 12, 2022 #2 Gencer003' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6376 Taklit atacağım zaman bu hatayı alıyorum kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acaba ? Genişletmek için tıkla ... Beklemen ilk defa yapıyorsan beli bir süre beklemen lazım Bir kaç gün ama daha önce yaptıysan ip banlanmistir Bu içeriği görmek için giriş yapın. Giriş yap TG Destek Chat
Gencer003' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6376 Taklit atacağım zaman bu hatayı alıyorum kurtulmam için ne yapmam gerekiyor acaba ? Genişletmek için tıkla ... Beklemen ilk defa yapıyorsan beli bir süre beklemen lazım Bir kaç gün ama daha önce yaptıysan ip banlanmistir Bu içeriği görmek için giriş yapın. Giriş yap TG Destek Chat