Selamın aleyküm bende birşeyler yapayım dedim daha önce yaptığımız birşey ama şimdi daha geniş daha çok kişiyle planladım. Olay şu olduğunuz semt şehir neresiyse kalabalık yerlere okunacak şekilde Sprey ile İmhatimi.Org yazılacak 5000 adet etiket siparişi verdim ve onlarida otobüslere otobüs duraklarına her yere yapıştırılacak ama insanları bunaltacak şekilde değil gerekirse izin alarak şuna dikkat edilecek devlet daireleri okul duvarlarına dokunulmicak özel olan yerler. Şunuda soliyim siz yazın gerisinden ben sorumluyum bu yüzden açıyorum bu başlığı zaten bunun adına gerilla reklam denir reklam piyasasında Şirinevler,Güngören,bakırköy,Yeşilköy buralara yazmıştım ama zaman geçti bir kaçı silindi en büyük meydanlar bende bir kaç yerde grafitty yaptırıcam sizden istediğim buna katılacak arkadaşlar bana PM den ulaşsın yakınsa yanıma gelir Sprey Etiket ve yol giderlerini ben vericem uzak olanlara kargoyla bir şekilde ileticem. Yazılan her yer bu başlık altında paylaşılacak. İstanbul içinde sessiz sokaklara değil insan trafiği yüksek olan yerlere 2 metreye 2 metre büyüklüğünde 30 yere yazan arkadaşa 500 TL ödül vericem . Bu başlık altında herkez paylaşicak . Ufak tefek yerlere yazdıklarınızıda paylaşın . Ama bu ödüle girmez.
8 Haziran Başlangiç
Katılmak istemeyenlerde olabilir onlarda Başlığin altından izlesin istediğimi, şey sadece link İmhatimi.Org altına sloganı siz ekleyebilirsiniz ama abidik kubidik şeler yazmayin...
8 Haziran Başlangiç
Katılmak istemeyenlerde olabilir onlarda Başlığin altından izlesin istediğimi, şey sadece link İmhatimi.Org altına sloganı siz ekleyebilirsiniz ama abidik kubidik şeler yazmayin...
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eline sağlık kanks güzel düşünce..