Yaklasik 6-7 senedir gunde 2 paket icerken, bir gece vakti aniden gelen "bu siktigim kafada yapmiyor niye iciyorum ki" isyaniyla birlikte harekete gectigim eylemdir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

bende de öyle oluyo 2-3ay hic icmiyom sonra tekrar basliyom amk1 ay oldu ağzıma surmedim. Bu saatten sonra da icmem gibi duruyor.
Seninki bagimlilik degil keyifcilik gibibende de öyle oluyo 2-3ay hic icmiyom sonra tekrar basliyom amk
Tutun daha cabuk curutur cigerleri kral en kisa surede birakmani tavsiye ediyorumben de 9. sene oldu başlayalı. yaklaşık 4-5 yıldır tütün içiyorum. teknik olarak sigarayı bıraktım ama keşke böyle bırakmasaydım![]()
katiliyorumSeninki bagimlilik degil keyifcilik gibi
Bu arada bu içtiğim sigaradan sonra tekrar başladım. Birakicaksaniz hayatiniz boyunce bir daha tek nefes dahi olsa almayın. Eroinden beter bu amk icadı dkskkasjUzun bi aradan sonra dün alkolle birlikte bi dal ictim. Deneyimlerim şöyle; Cigerlerim garipsemeye baslamis sigara dumanini. İlk iki fırt başımı döndürmeye yetti. Tadı ve kokusu da çok kotu geldi. Sabah kalktigimda boğazimda balgamla uyandim. Kisacasi iyiki birakmisim.
15 yaşındayım 1,5 senedir içiyorum bırakamıyorum amk kafamı sikeyimYaklasik 6-7 senedir gunde 2 paket icerken, bir gece vakti aniden gelen "bu siktigim kafada yapmiyor niye iciyorum ki" isyaniyla birlikte harekete gectigim eylemdir.
Sen nasil 15 yaşındasın kuzen sanala 12 de falanmi başladın .d15 yaşındayım 1,5 senedir içiyorum bırakamıyorum amk kafamı sikeyim
5. sınıfın sonundaSen nasil 15 yaşındasın kuzen sanala 12 de falanmi başladın .d