ilk soruyu boyle sorayim dedim. insallah hayirlisi olur. ilk girdiginizde verdiginiz soru neydi? ve bu forum size neler katti?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
hocam sitede yeniyim. nasil yazarim sana ozelden?aleyküm selam özelden yazabilir misin
Bu çocuk değişik çar uyemi çekiyor anlamadım at yarraaleyküm selam özelden yazabilir misin
İlk girdiğimde 14 yaşındaydım şuan 33 sitemiz en eski hack forum sitelerinden ve kalan son site şuan bu ünvanda neler kattı becerikli ve yetenekliysen 3 5 seneye @Revonzy nzy gibi köşeyi dönersin hoş geldinilk soruyu boyle sorayim dedim. insallah hayirlisi olur. ilk girdiginizde verdiginiz soru neydi? ve bu forum size neler katti?
Hoş geldinilk soruyu boyle sorayim dedim. insallah hayirlisi olur. ilk girdiginizde verdiginiz soru neydi? ve bu forum size neler katti?
hos buldumHoş geldin
hos buldumİlk girdiğimde 14 yaşındaydım şuan 33 sitemiz en eski hack forum sitelerinden ve kalan son site şuan bu ünvanda neler kattı becerikli ve yetenekliysen 3 5 seneye @Revonzy nzy gibi köşeyi dönersin hoş geldin

ilk konumda dumpladığım combolistleri paylaşmak olmuştuBu içeriği görmek için giriş yapın.
hoş geldinilk soruyu boyle sorayim dedim. insallah hayirlisi olur. ilk girdiginizde verdiginiz soru neydi? ve bu forum size neler katti?