eskilerin nickleri bile şekil mkSkoloweb (düşmanlıkla başlayan ilk arkadaşlarımdan biri hackerdi ve sonra mc oldu sonrada fotoğrafçı sanaldarbe yöneticisi ve hackturk.tk sahibi)
StatiC (ilk arkadaşlarımdan diğer nikide mr.constantine eski turkdarbe.com adminiydi)
CyberLord (ilk arkadaşlarımdan ve birlikte deface yapardık, cybersoldiers adlı sitenin sahibi)
Dark(başka biri, ilk nikini yazdım şimdiki nikini yazsam herkes tanır ama gerek yok) (ilk arkadaşlarımdandı sonra bozuştuk çünkü pkklı bir hacker grubunda adı geçmeye başlamıştı indexlerde vs)
ROMEO (ilk arkadaşlarımdandı şuanda drone işleriyle meşgul birçok alanda kendini gösterrdi zaten)
Madworm (Düşmanlıkla başlayan sonra arkadaşlığa dönüşen ilk arkadaşlarımdan starhackin sahibiydi)
Whole (belkide ilk arkadaşımdı böyle bişeydi niki ve birlikte mini nuke hacklerdik noldu ona bilmiyorum)
Liz0zim (ilk arkadaşlarımdan sayılır kendisi, dönemin üstün bilgili hackerlerinden biriydi ve biyosecurity sahibi)
ChernobiLe (ilk arkadaşlarımdan kendisi, düşmanlıkla başlayıp çok iyi dost olduğum birisi cyber-sabotage sahibi)
SuiqasT (ilk arkadaşlarımdan)
daha çok var aslında bir bukadar daha çıkar ama ben 2005-2006 arası ilk arkadaşlıklarımı yazdım ve daha hatırlamadığım var , genelde ve daha sonrasını yazsam bu listeyi tamamlamak saatler alabilir. Ayrıca hacker olarak tabir edilebilecek kişileri yazdım, yani hacker adıyla takılan ama hacker olmayan çok arkadaşımda oldu.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.