Merhaba Değerli İmhaTimi Üyeleri Ben Red Samuray Bugün Sizlere Sadece Link Tıklatarak Nasıl Bir kişiyi Hackleyebileceğinizi Anlatacağım Sandığınızdan Çok Daha Basit.
[CHARGE=25]Öncelikle Kendimize Bir Rat Oluşturuyoruz.
virüs.exe
bu virüs.exe'yi sağ tıklayıp arşiv ekle diyosunuz arşiv eklerken zip'i seçip bir parola belirliyorsunuz 123 gibi.
Arşivin Açıklama Kısmına Rar Pass;123 Artık Ne Koyduysanız Şifreyi Onu Yazıyosunuz
ardından dosya.tc-dosya.co gibi sitelerden birine bu .zip uzantılı arşivimizi yüklüyoruz.
(Burda Arşive Şifre Koymamızın Sebebi İndirme Sırasında Yada Dosyayı Yüklediğimiz Sitenin Defender'ları Tarama Yapamasın Ve Virüs Saklı Kalsın Diye)
Siteye yükledik Ardından Dosyayı Önce Kendimiz İndiriyoruz site üzerinden.
Ardından Şu Adımları Takip Edelim.
[/CHARGE][CHARGE=25][/charge][CHARGE=25][/charge]
[CHARGE=25][CHARGE=25]Öncelikle Kendimize Bir Rat Oluşturuyoruz.
virüs.exe
bu virüs.exe'yi sağ tıklayıp arşiv ekle diyosunuz arşiv eklerken zip'i seçip bir parola belirliyorsunuz 123 gibi.
Arşivin Açıklama Kısmına Rar Pass;123 Artık Ne Koyduysanız Şifreyi Onu Yazıyosunuz
ardından dosya.tc-dosya.co gibi sitelerden birine bu .zip uzantılı arşivimizi yüklüyoruz.
(Burda Arşive Şifre Koymamızın Sebebi İndirme Sırasında Yada Dosyayı Yüklediğimiz Sitenin Defender'ları Tarama Yapamasın Ve Virüs Saklı Kalsın Diye)
Siteye yükledik Ardından Dosyayı Önce Kendimiz İndiriyoruz site üzerinden.
Ardından Şu Adımları Takip Edelim.
[/CHARGE][CHARGE=25][/charge][CHARGE=25][/charge]
Artık Hazır Sayılırız Bu Linke Bir Kişi Tıkladığında Otomatik Bir Şekilde İndirecektir Ve Açtığında Trojen Reyiz Selamun Aleyküm Ben geldim
Peki Bu Kadar Anlattık Bundan Korunmanın Bir Yolu Yokmu Derseniz Şöyle Göstereyim.
chrome://settings/?search=indirmeden bu linke gidin ve indirmeden önce nereye kaydedileceğini sor kısmını aktif edin yani fotodaki gibi yapın
[/CHARGE]Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi: