Merhaba arkadaşlar şu sıra forumlarda gezinirken bir detay fark ettim bazı arkadaşlar react js ile çok güzel dinamik scler kodluyor fakat bazı arkadaşlar react js kodlarını gizlemeyi unutuyor ve buda arkadaşın emeğinin çalınmasına mâl oluyor bende ilk önce bunun nasıl çalındığını ikinci olarakta nasıl bu hırsız heykırları göt edeceğinizi anlatıcam.Şimdi ben bir sitede arkadaşın paylaştığı ve $20'a sattığı bir sc gördüm.
Burdan F12 ye basıyorsunuz arkadaşlar sitenin arayüzündeyken sonra Source kısmına geliyoruz

Source'a geldikten sonra,static kısmına geliyoruz.

ve son adım olarakta js dosyasının içine girdiğimizde App.js olarak react kodları karşımıza çıkıyor(.chunk olarakta çıkıyor)

bu kadar basit,şimdi mevzu bizim götten bacaklı heykırımızı göt etmeye geldi bunu yapmasıda çok basit arkadaşlar
react kodlarımızın içerisindeki build kısmına gelip -> GENERATE_SOURCEMAP=false diyoruz ve arkadaş geldiğinde alacağı tek şey baş oluyor.
Örnek kodlar:
herkese iyi forumlar kolay gelsin.
Burdan F12 ye basıyorsunuz arkadaşlar sitenin arayüzündeyken sonra Source kısmına geliyoruz

Source'a geldikten sonra,static kısmına geliyoruz.

ve son adım olarakta js dosyasının içine girdiğimizde App.js olarak react kodları karşımıza çıkıyor(.chunk olarakta çıkıyor)

bu kadar basit,şimdi mevzu bizim götten bacaklı heykırımızı göt etmeye geldi bunu yapmasıda çok basit arkadaşlar
react kodlarımızın içerisindeki build kısmına gelip -> GENERATE_SOURCEMAP=false diyoruz ve arkadaş geldiğinde alacağı tek şey baş oluyor.
Örnek kodlar:
[/SIZE][/B]
"scripts": {
"start" : "react-scripts start",
"build" : "GENERATE_SOURCEMAP=false"
}
[B][SIZE=15px]herkese iyi forumlar kolay gelsin.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: