Merhaba arkadaşlar,
Ben AnonX yeni Bir Eğitim Seti ile karşınızdayım.
Python öğrenmek isteyenler için sıfırdan ileri seviyeye kadar kapsamlı bir kurs yükledim.
Temel Seviye: Değişkenler, veri tipleri, döngüler, koşul ifadeleri, fonksiyonlar, modüller
Orta Seviye: Dosya işlemleri, hata yönetimi, OOP (Nesne Yönelimli Programlama), Lambda, List Comprehension
İleri Seviye: Decorators, Generators, Multithreading & Multiprocessing, Asyncio, Context Managers
Web Geliştirme (Flask / Django temel)
Veri Bilimi & Analiz (Pandas, NumPy, Matplotlib)
Otomasyon ve Scripting (Selenium, API entegrasyonları)
Veri Yapıları ve Algoritmalar
Gerçek proje örnekleri ve mini uygulamalar
Kurs hem video hem de yazılı materyaller içeriyor. Her konunun yanında bolca kod örneği, ödev ve quiz var. Yeni başlayanlar rahatlıkla takip edebilir, orta-ileri seviye olanlar da eksik noktalarını tamamlayabilir.
Kaldırılmadan İndir

Ben AnonX yeni Bir Eğitim Seti ile karşınızdayım.
Python öğrenmek isteyenler için sıfırdan ileri seviyeye kadar kapsamlı bir kurs yükledim.
- Temel programlamadan başlayıp ileri seviye konulara kadar her şeyi kapsıyor.
Temel Seviye: Değişkenler, veri tipleri, döngüler, koşul ifadeleri, fonksiyonlar, modüller
Orta Seviye: Dosya işlemleri, hata yönetimi, OOP (Nesne Yönelimli Programlama), Lambda, List Comprehension
İleri Seviye: Decorators, Generators, Multithreading & Multiprocessing, Asyncio, Context Managers
Web Geliştirme (Flask / Django temel)
Veri Bilimi & Analiz (Pandas, NumPy, Matplotlib)
Otomasyon ve Scripting (Selenium, API entegrasyonları)
Veri Yapıları ve Algoritmalar
Gerçek proje örnekleri ve mini uygulamalar
Kurs hem video hem de yazılı materyaller içeriyor. Her konunun yanında bolca kod örneği, ödev ve quiz var. Yeni başlayanlar rahatlıkla takip edebilir, orta-ileri seviye olanlar da eksik noktalarını tamamlayabilir.
Kaldırılmadan İndir
Hidden content - for more
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.