Merhaba arkadaşlar
Ben pozzo şu anda üzerinde çalıştığım bir proje var ve bu proje için bir plan hazırladım şöyle bir sorunum var ben
Siber güvenlik alanında bir bilgiye hakim değilim ama kendi çabalarımla
Öğrendiğim şunlar
1. **Temel Bilgisayar Bilimleri ve Ağ Bilgisi**
2. **Gelişmiş Ağ ve Sistem Yönetimi**
3. **Siber Güvenlik Temelleri**
4. **Uygulama ve Ağ Güvenliği**
5. **İleri Düzey Güvenlik ve Kriptografi**
6. **Bulut Güvenliği ve Mobil Güvenlik**
7. **Siber Olay Müdahalesi ve Adli Bilişim**
8. **Stratejik Yönetim ve Uyum**
9. **Siber Tehdit**
Ve bu konular hakkında gerçekten de uzun bir çaba sarf ettim toplam 4 ay bir plan hazırladım ve kendim ancak buraya kadar gelebildim devamı için bana yardım gerek tek başıma gelebilirim ama bir bilgim olmadığından dolayı içinde kaybolurum bana bir rehber beni eğitebilecek bir hocanın yardımına ihtiyacım var çünkü buna gerçekten ihtiyacım var projemin ne hakkında olduğunu dinlemek isterseniz sizlerinde görüşlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler ben pozzo
Ben pozzo şu anda üzerinde çalıştığım bir proje var ve bu proje için bir plan hazırladım şöyle bir sorunum var ben
Siber güvenlik alanında bir bilgiye hakim değilim ama kendi çabalarımla
Öğrendiğim şunlar
1. **Temel Bilgisayar Bilimleri ve Ağ Bilgisi**
2. **Gelişmiş Ağ ve Sistem Yönetimi**
3. **Siber Güvenlik Temelleri**
4. **Uygulama ve Ağ Güvenliği**
5. **İleri Düzey Güvenlik ve Kriptografi**
6. **Bulut Güvenliği ve Mobil Güvenlik**
7. **Siber Olay Müdahalesi ve Adli Bilişim**
8. **Stratejik Yönetim ve Uyum**
9. **Siber Tehdit**
Ve bu konular hakkında gerçekten de uzun bir çaba sarf ettim toplam 4 ay bir plan hazırladım ve kendim ancak buraya kadar gelebildim devamı için bana yardım gerek tek başıma gelebilirim ama bir bilgim olmadığından dolayı içinde kaybolurum bana bir rehber beni eğitebilecek bir hocanın yardımına ihtiyacım var çünkü buna gerçekten ihtiyacım var projemin ne hakkında olduğunu dinlemek isterseniz sizlerinde görüşlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler ben pozzo
Bu içeriği görmek için giriş yapın.