selamlar ilk önce beyler ufakdan basladığım lab olayında türkce nerdeyse hiç bir kaynak veya klavuz göremedim
o yüzden İMT özel günde 1 lab çözümünü paylasacağım böyle böyle hem kendimizi gelişdirirsiniz hemde başqa kullanıcılara yardımcı oluruz.
~ Pose
o yüzden İMT özel günde 1 lab çözümünü paylasacağım böyle böyle hem kendimizi gelişdirirsiniz hemde başqa kullanıcılara yardımcı oluruz.
Revealed content
Bu günki konumuz
Yönetici paneline erişerek ve kullanıcıyı silmek için kullanarak laboratuvarı çözün. carlos
Bizden isdenen bu başlayalım .
Labin öğreticisinde bize bir js sc den bahs edilmişdi ve altdaki gibi bir ipucu vermişdi.
Bu komut dosyası, yönetici kullanıcıysa kullanıcının kullanıcı arabirimine bir bağlantı ekler. Ancak, URL'yi içeren komut dosyası, rollerine bakılmaksızın tüm kullanıcılar tarafından görülebilir.
Tüm kullanıcılar görüyor bir js sc si demekki olay içerlerde bi yerlerde ben direk sayfaya sağ tık yapdım
Ordanda incele dedim my account olan bölümü inceleden araşdırdım ve bir sc buldum.

Bize bahs edilen link sc de saklı idi demi?

Gördüğünüz gibi direk karşımda gerisi belli zaten.

Link sonuna ekledik ve bitti.

Öngörülemeyen URL'ye sahip korumasız yönetici işlevselliği
Bu laboratuvarda korumasız bir yönetici paneli var. Öngörülemeyen bir konumda bulunur, ancak konum uygulamada bir yerde açıklanır.Yönetici paneline erişerek ve kullanıcıyı silmek için kullanarak laboratuvarı çözün. carlos
Bizden isdenen bu başlayalım .
Labin öğreticisinde bize bir js sc den bahs edilmişdi ve altdaki gibi bir ipucu vermişdi.
Bu komut dosyası, yönetici kullanıcıysa kullanıcının kullanıcı arabirimine bir bağlantı ekler. Ancak, URL'yi içeren komut dosyası, rollerine bakılmaksızın tüm kullanıcılar tarafından görülebilir.
Tüm kullanıcılar görüyor bir js sc si demekki olay içerlerde bi yerlerde ben direk sayfaya sağ tık yapdım
Ordanda incele dedim my account olan bölümü inceleden araşdırdım ve bir sc buldum.

Bize bahs edilen link sc de saklı idi demi?
Gördüğünüz gibi direk karşımda gerisi belli zaten.

Link sonuna ekledik ve bitti.

Bu içeriği görmek için giriş yapın.