Selam arkadaşlar twitterdan bir dolandirici bana bu mesaji atti. Telegram adresinden bu dolandırıcıyı ekledim. (@Lilith721). Selam bu is nedir diye sorun. Önce sizi tanımak istiyor. Yas is meslek sallayin bir şeyler. Ben medikal firmada insan kaynakları departmanında çalışıyorum dedim. Orta gelir grubundan bir şey sallayın ki ağzı sulansin pezevengin. İs dediği sizi amazon ilan onaylama diye phishing bir siteye yolluyor. Oraya önce üye oluyorsunuz. Ref kodu dışında Herşeyi sallayabilirsiniz. Onay felan yok. Sonra önce kendi açtığı hesaba giriyorsunuz. 40 sipariş onayliyorsunuz. Sonra üyelik açtığınız siteye yolluyor. Orada da 40 sipariş onaylatiyor. Actiginiz Hesapta 20+ usdt komisyon birikiyor. Usdt hesabınızı ekleyin. Parayı çekin. Sonraki gün para yatirmaniza teşvik etmek için 20+ usdt yi hesabınıza yolluyor enayiler
. Bu arada dolandırıcı ile İngilizce iletişime geçmeniz gerekiyor. Bilmiyorsanız google çeviri de işinizi görür.
Not: 2. Gün komisyon oranına aldanıp enayi gibi 25+ usdt para kaptirirsaniz sorumluluk kabul etmiyorum
Not: cektegim para ektedir.
Not: 2. Gün komisyon oranına aldanıp enayi gibi 25+ usdt para kaptirirsaniz sorumluluk kabul etmiyorum
Not: cektegim para ektedir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.