Merhaba Değerli İmhaTimi Üyeleri Ben Red Samuray Bugün Sizlere Parayla Satılan Whatsapp Ebedi Kapatma Methodunu Paylaşacağım
1- Dostlar Telefonunuza ilk olarak clone app uygulamasını indirelim.
play.google.com
2- Clone App ile whatsapp uygulamasını klonluyoruz.
3- Hedef kişinin numarasını yazıyoruz.
4- Defalarca sürekli doğrulama kodu ve arama gönderiyoruz.
5- Sürekli doğrulama gönderdiğimiz için artık bize süre veriyor (benim önerim 50 saate kadar çıkarın)
6- Şimdi [email protected] mail adresine şunları yazıyoruz.
GÖNDERECEĞİMİZ MAİL: Hello Last Night my phone was stolen, I want to close my whatsapp account.
7- Yazdıktan 5-10 dk içinde size bir mail gelecek.
8- Telefon numaranızı isteyecekler sizde maili yanıtlayarak telefon numarasını vereceksiniz 1-2 saat sonra hesap kapanmış olacak. ?
Not: Eğer size gelen mailde sim kartınızı iptal etmeniz gerektiğini söylüyorlarsa bu maili gönderin I canceled my sim card please disable my account ardından numaranızı yazın Hesap kapanacaktır.
1- Dostlar Telefonunuza ilk olarak clone app uygulamasını indirelim.
Clone App - App Cloner & Parallel Space - Apps on Google Play
Secure VPN,space of parallel space, dual app&accounts are provided by Clone App!
2- Clone App ile whatsapp uygulamasını klonluyoruz.
3- Hedef kişinin numarasını yazıyoruz.
4- Defalarca sürekli doğrulama kodu ve arama gönderiyoruz.
5- Sürekli doğrulama gönderdiğimiz için artık bize süre veriyor (benim önerim 50 saate kadar çıkarın)
6- Şimdi [email protected] mail adresine şunları yazıyoruz.
GÖNDERECEĞİMİZ MAİL: Hello Last Night my phone was stolen, I want to close my whatsapp account.
7- Yazdıktan 5-10 dk içinde size bir mail gelecek.
8- Telefon numaranızı isteyecekler sizde maili yanıtlayarak telefon numarasını vereceksiniz 1-2 saat sonra hesap kapanmış olacak. ?
Not: Eğer size gelen mailde sim kartınızı iptal etmeniz gerektiğini söylüyorlarsa bu maili gönderin I canceled my sim card please disable my account ardından numaranızı yazın Hesap kapanacaktır.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi: