+1 (251) 335-8432 arkadaşlar işlem yaptırmayın parayı aldı engeli bastı ibine kendisi de burda ise ona bolca ...... O anlmıştır.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Kardeşim bin defadır diyoruz escrow kullanın diye 10₺ vermemek için kendinizi rezil ediyorsunuz. Sonrada konu açıp ağlıyorsunuz. Bir sigara parası vermemek için servetten oldun şimdi git bir bardak soğuk su iç+1 (251) 335-8432 arkadaşlar işlem yaptırmayın parayı aldı engeli bastı ibine kendisi de burda ise ona bolca ...... O anlmıştır.
imhatimi.org
Buraya aitKullanıcıyla imt üzerinden mi görüştünüz? Eğer üye buradan değilse buraya konu açmayın.
Escrow nasıl kullanılıyor bilmiyorum reisKardeşim bin defadır diyoruz escrow kullanın diye 10₺ vermemek için kendinizi rezil ediyorsunuz. Sonrada konu açıp ağlıyorsunuz. Bir sigara parası vermemek için servetten oldun şimdi git bir bardak soğuk su iç
Teşekkür ederim. Güven felan kalmamış cidengecmis olsun
kullanici adi nedir, kanitlari da atin ki forumdan uzaklassinBuraya ait
Kulanıcı adını burda unutum dostum. WhatsApp ekran görüntüleri var. 170 TL toplamda yedi . Allah belasını versin. O okur ise kendini bilir. Atığım hesap zaten benim idi ben ona ziraat dan yatırdım parayı şikayet etmeyi de düşünüyorum.kullanici adi nedir, kanitlari da atin ki forumdan uzaklassin
Beni engelemiş face numaradan. Birileri de bunu tokatlasın. Numarasını paylaştım destek için ona bolca sayabilrsniz.kullanici adi nedir, kanitlari da atin ki forumdan uzaklassin