Hidden content - for more
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme:
Sevgilim için denicem sağol abiPrivate bölüme açmaktan vazgeçtim.
Detaylı Anlatım:
Tarifle geçiyorum özel karışım ve tecrübeye dayalı notlarımı buraya aktarıyorum.
1 lite paket süt iyisinden (yarım yağlı veya tam yağlı olabilir)
Önemli not: Fakat kişi de laktoz intoleransı var ise (bağırsakların da bir rahatsızlık bunu hesaba katarak laktozsuz süt alınız
Muz likörü 35'lik
1 adet sadece nescafe 2'si 1 arada
1,5 litre temiz cam şişeye likörün tamamını boşaltın,üstüne 1 litre sütü ekleyin yavaşça,en son olarak 1 adet nescafeyi ekleyip iyicene 2 dakika boyunca çalkalayın ve dolapta soğumaya bırakın.
Gizli karşımımız muzlu süt hazır likör tadını belli etmeyecektir kahve kamufle ettiğinden alkolsüz bir kokteyl olarak servis diye sunabilirsiniz.Tamamen sizin hayal gücünüze kalmıştır.
Etkiler : Bayan birine içilirse hararet (alevlenme) sıcaklık basacağı için şehvet tavan yapacaktır partneriniz özür dilerim deyip üstünü çıkartmaya başlayacaktır likör çarptığı için + kafein etkisi nörotransmiter üzerinde değişkenlik oluşturduğundan utanma duygusu,veya sen bana ne içirdin gibi gibi sözler yerine daha saçma ve bir şekil de itiraf etmeye başlayacaktır,itiraflar sonucun da kadını kurşuna dizmeye çalışmayın sonra.İçen kişi de laktoz intoleransı yok ise emilim yönünden hızı biraz daha hızlıdır
Vucütta tam etkinliğe ulaşma süresi 12 -35 dakika arasındadır.
Sonuç olarak bu tarifi birilerini s2kin diye yazılmadı, ihtiyaç dahilin de değerlendirebilirsiniz (Evlililer için özellikle)
Bu tarifi erkeklerin kullanması uygun değildir bilginize.
Güvenli bir karışımdır dozu kaçırtmadığınız sürece, 2-3 max duble yeterlidir.
Kalp ritim bozukluğu taşikardi,brakardi,tansiyon yüksekliği,karaciğer rahatsızlığı olan kişilerin kullanması kanama ve inmeleri tetikleyebilir.
ilgi görürse diğer özel karışımları yazmaya devam edeceğim.
Bakalım[Hidden content]