Merhaba ben cekici mater.Bu günkü konumuzda wolfteam adlı oyunu ve oyun ici gerekli inceleme sağlamak ve icerik cıkarmak Son bir haftadır ehliyet yazılı sınava calışmaktayım sadece online oluyorum önceki konuyu okumadan'da bu konuya geldiyseniz okumanızı tavsiye ediyorum
bu oyunu web sitesi üzerinden indirmenizi tavsiye etmiyorum türkiye serveri cok sorumsuzluk ve oyun ici hile. hile reklam satışları Og dövmeleri kriz gecirmelik.
Ama alternatif yolları varmı var Steam rebot (MNIS serveri bu sever cok iyi.)
bu severde oyuna ilk girildigi zaman 14'er günlük hediye ve silahlar verilmektedir Türkiye serveri gibi yöneltilmiyor diyebilirim.
biliyorsunuz'dur umarım bu servere ya vpn üzerinden yada avrupada yaşayan tanıdık akraba var ise rica edip üyelik actırabilirsiniz.
2. yöntem VPN uygulamarı sayesinde bu yasakları delebilir ve özgürce o serverlerde oyun oynayabilirsiniz.
Ben indirme işlemiyle ugraşmamak adına steam rebot sürümünü indirmiştim steam üzerinden ama arabican serverini nasıl indiriceginizi göstericegim bir yandan'da.
Google yada OperaGX internet saglayıcınısını acarak ve bize gerekli bir VPN saglayan bir hizmet gerekmektedir herhangi bir vpn olabilir İnternet tarayıcı vpn'i degil Oyun icinde
Antivirüs uygulamarının geliştirmiş oldugu herhangi bir vpn servisini kullanabilirsiniz suca karışmamak kaydıyla bu servisleri kullanabilirsiniz. Biz sadece oyun ici ve internette gezinmek icin vpn kullanmaktayız. Cünkü bir cok siteye erişim engelli gelmektedir. ve bazı oyunlar ve hizmetler türkiye üzerinden kapalıdır ve bizde bunları gecmek icin Vpn servisleriyle Biliyorsunuz joygame wolfteam türkiye serverinde minimum 250-1000 oyuncu kalmış bulunmakta belki daha az bu yüzden elindeki kitleyide kaybebetmemek adına tüm herşeye engel cakıyorlar ama cözüm'ü engel atmak degil cözüm odaklı işler yapmaktır biliyoruz tek Gelir kaynakları OG dövmesi karakterleri pence. dir Bunları elde etmek icin Auro kutusu acmak yeterlidir OG kutusu WT kutusu'ndan da mevcuttur en basiti Auro kutusunu alıp pro seti cıkararak millete kendinizi sövdürmeniz yeterli olacaktır.Oyüzden türkiye sürümünü oynamanızı pek tavsiye etmiyorum hem güc slotları silah slotları oldukca pahalıdır. Gelişiminiz oldukca zordur
İndirme işlemleri .
google bu linki aratınız orjinal site linki ve ingilizce versiyonu
Ama alternatif yolları varmı var Steam rebot (MNIS serveri bu sever cok iyi.)
bu severde oyuna ilk girildigi zaman 14'er günlük hediye ve silahlar verilmektedir Türkiye serveri gibi yöneltilmiyor diyebilirim.
biliyorsunuz'dur umarım bu servere ya vpn üzerinden yada avrupada yaşayan tanıdık akraba var ise rica edip üyelik actırabilirsiniz.
2. yöntem VPN uygulamarı sayesinde bu yasakları delebilir ve özgürce o serverlerde oyun oynayabilirsiniz.
Ben indirme işlemiyle ugraşmamak adına steam rebot sürümünü indirmiştim steam üzerinden ama arabican serverini nasıl indiriceginizi göstericegim bir yandan'da.
Google yada OperaGX internet saglayıcınısını acarak ve bize gerekli bir VPN saglayan bir hizmet gerekmektedir herhangi bir vpn olabilir İnternet tarayıcı vpn'i degil Oyun icinde
Antivirüs uygulamarının geliştirmiş oldugu herhangi bir vpn servisini kullanabilirsiniz suca karışmamak kaydıyla bu servisleri kullanabilirsiniz. Biz sadece oyun ici ve internette gezinmek icin vpn kullanmaktayız. Cünkü bir cok siteye erişim engelli gelmektedir. ve bazı oyunlar ve hizmetler türkiye üzerinden kapalıdır ve bizde bunları gecmek icin Vpn servisleriyle Biliyorsunuz joygame wolfteam türkiye serverinde minimum 250-1000 oyuncu kalmış bulunmakta belki daha az bu yüzden elindeki kitleyide kaybebetmemek adına tüm herşeye engel cakıyorlar ama cözüm'ü engel atmak degil cözüm odaklı işler yapmaktır biliyoruz tek Gelir kaynakları OG dövmesi karakterleri pence. dir Bunları elde etmek icin Auro kutusu acmak yeterlidir OG kutusu WT kutusu'ndan da mevcuttur en basiti Auro kutusunu alıp pro seti cıkararak millete kendinizi sövdürmeniz yeterli olacaktır.Oyüzden türkiye sürümünü oynamanızı pek tavsiye etmiyorum hem güc slotları silah slotları oldukca pahalıdır. Gelişiminiz oldukca zordur
İndirme işlemleri .
google bu linki aratınız orjinal site linki ve ingilizce versiyonu
Bu site mnıs serverinin ingilizce versiyonudur indirmeniz daha kolay olacaktır ama oynamak icin malesef herşeye engel geldigi icin son zamanlarda
VPN acmanız gerekmektedir. İci Kiev Ukrain bölgesine baglanarak oyun icinde ne kadar online olucagınız süre boyunca takılıp cıkabilirsiniz oyuna yeni başlayanlar arkadaş'lar icin ve yeni başlamış kişiler icin bir rehber diyebiliriz. Önceki konularda görmüş oldugunuz gibi indirme işlemleri her zamanki gibi basittir.biraz zaman alır ama en sonunda oyuna erişim saglayabilir ve oyun ici ve dışı resmi site üzerinden işlemleri yapabilirsiniz tr serveri olmasada üyelik acmak oldukca kolay bir yontemdir
Nakit yükleme işlemleri ₺ üzerinden degil $ üzerinden gercekleşmektedir onlarıda göstericegim.
2 siteden 1'irini actıgımızda sağ üst koşede
Sıgn Up
login
ibareleri yer almaktadır
türkiye lokasyonuna göre üyelik acma işlemleri 1 tık farklıdır.
Bu kısımda ise üyeliginiz varsa giriş yapabilir oyun ici nakit cekim işlemlerinizi de gercekleştirebilirsiniz.
ID yazan kısıma kullanıcı adınızı
passworld yazan kısma şifrenizi girerek hesabınıza üyelik acabilirsiniz.
ama sizde yoksa üyelik acmak zorundasınız
Bu Wolfteam sunucusuna nakit nasıl yükleyebiliriz.
hesabınıza giriş yapıldıkdan sonra cash change yazmaktadır sağ üst kısım'Da.
tıkladıkdan sonra
Böyle bır kısım acılmaktadır sag tarafı seciniz.
Bu kısımda 700+ paymend metod bulunmaktadır ve güncell ödeme yöntemleri mevcuttur.
Bu kısımda Oyun icine ne kadar ödeme atmak istiyorsanız o bölmü seciniz fiyatlar ''$'' bazındadır yabancı serverlerde yada ''€'' dur
ödeme yöntemleri bu şekildede sizlerle'de görülecektir. ben satın alım yapmıyacagım bu sever üzerinden cünkü oyun yüklü degildir benim bilgisayarımda steam rebort versiyonu mevcuttur oyun ici inceleme sonraki konularda ve steam üzerindeki wolfteam clasic'den yazacagım. bu Mena server'i icin gecerli nakit işlemleri üyelik işlemleri bilinmeyenler icin bir konudur. Ödemeyi tamamladıgınızda Charge histroy kısmından ne kadar ve hangi tarihde yükleme yaptıgınız görülüp işlemleriniz başarılı oldugunu anlayabilirsiniz.
Sonraki yazılarda görüşmek üzere.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.