şuan türkiye için ekrem imamoglu neyse ownzyou için anarullah da o
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Hemen nuke olarak kayit olmam lazim ?nuke adına alınan saçma sapan zonelar var hepsinini silin alayını hiçbir alakam yok başkasi benim adıma neden zone alabilsinki üyelik sistemi güzel olurdu
Kuzi anar banada pm atti bole bole yaz diye ama verdigi miktari begenmedim, sen nasil hemen kabul ettin parayami ihtiyacin var ? Eger sknti varsa cekinmeValla cem acom beni bilirsin yalan konuşmayı seven biri değilim ama foruma bi bakıyorum da ownzyou'yu adam edecek bi anarkosa acom var
hayırlı olsun bea @AnarchosaAnar ownzyou.com editoru yapildi yogun talep uzerine

Halledildi. Araya çok nadir de olsa çalışmayanlar girmiştir ama dikatli olarak ayıklandı ve sağlam zoneler onaylandı.
teşşekür ederiz anarçosa*Halledildi. Araya çok nadir de olsa çalışmayanlar girmiştir ama dikatli olarak ayıklandı ve sağlam zoneler onaylandı.
Zone sıfırlanması yapılmalı o arkadaş için.Yaw arkadasim 1. liğimi geri versenize alsanıza şu kürdü şurdan
zaten öyle yapılması lazım adamın zonesi yokki intext:vuln patch amkZone sıfırlanması yapılmalı o arkadaş için.
olması gereken buydu, eline sağlık.- Special deface listeleme sayfası eklendi
- Ana sayfadaki hatalı gösteren onhold sayısı hep 3 gösteriyordu düzeltildi anlık yapıldı.
- Anasayfada onaylanan mirrorların taşması sorunu düzeltildi.
- Sahte mirror alan g0ld adlı kullanıcının puanı 1'e düşürüldü.