Hepinize Merhaba Bugün İş Yerinde İken Karşılaştığım Müşterinin Bir Arızası Vardı. Durum Pek Hayırlı Görünmüyordu, Format Atarak Durumu Çözebileceğimizi Düşündük.
Ama Kişinin Bilgisayarının İçindeki Verileri Almıştık . Fakat Format Atmadan Çözebilmemizi İstiyordu Kendiside. Uzun Uğraşlar Sonucu Bu Durumu Çözdük.
Gayet Başarılı Bir Çözüm Olduğu İçin Burda Paylaşmak İstiyorum Sonuç Olarak Buda Bir Yazılım Sorunu. Ben Her Nekadar Donanım'lada İlgileniyor Olsamda
Burda İlgisi Olan Kişiler İçin İkisinide Paylaşmaya Gayret Edeceğim.
Gelelim İşlemimize;
Bilgisayar Bu Durumda Otomatik Onarım'a Aktaracaktır Sizi Aktarmaz İse Otomatik Onarıma Manuel Giriniz.
Sizde Karşınızda Böyle Bir Hata Görüyor Olmanız Lazımki Buda Bu Konuda Olmanızı Açıklar
Gelişmiş Seçeneklere Tıklayın!
Ardından Komut İstemi Seçeneğine Tıklayın!
Ardından Verdiğim Komutları Sırasıyla Satırlara Girin.
Dipnot: Lütfen Yazılanlara Dikkat Ediniz Ve Ona Göre Göre Komut Dizinine Giriniz..
Bu İşlemleri Tamamladığınıza Eminseniz;
Bu Alandan Devam Tuşuna Basarak İşletim Sistemini Yürürlülüğe Sokunuz.
Sorununuz %95 İhtimal İle Çözülmüş Olması Gerekmektedir. Çözüldüyse Ne Mutlu
Konuya Hiddle Eklemeye İhtiyaç Duymadım , Sonuç Olarak Bu Bir Gerekçedir Bilgisayarınızı Kullanmanız Gerekmektedir.
Umarım Faydalı Olmuşumdur. Bu Konuda Bu Kadardı Bir Sonraki Konuda Görüşmek Dileğiyle.
Hoşçakalın.
-CarbonFiber
Ama Kişinin Bilgisayarının İçindeki Verileri Almıştık . Fakat Format Atmadan Çözebilmemizi İstiyordu Kendiside. Uzun Uğraşlar Sonucu Bu Durumu Çözdük.
Gayet Başarılı Bir Çözüm Olduğu İçin Burda Paylaşmak İstiyorum Sonuç Olarak Buda Bir Yazılım Sorunu. Ben Her Nekadar Donanım'lada İlgileniyor Olsamda
Burda İlgisi Olan Kişiler İçin İkisinide Paylaşmaya Gayret Edeceğim.
Gelelim İşlemimize;
Bilgisayar Bu Durumda Otomatik Onarım'a Aktaracaktır Sizi Aktarmaz İse Otomatik Onarıma Manuel Giriniz.
Sizde Karşınızda Böyle Bir Hata Görüyor Olmanız Lazımki Buda Bu Konuda Olmanızı Açıklar
Gelişmiş Seçeneklere Tıklayın!
Ardından Komut İstemi Seçeneğine Tıklayın!
Ardından Verdiğim Komutları Sırasıyla Satırlara Girin.
Kod:
chkdsk /f /r C:
c:
cd windows\system32\config
md backup
copy *.* backup
md backup1
copy *.* backup1
cd regback
dir
copy *.* ..
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bcdedit /export c:\bcdbackup
attrib c:\boot\bcd\ -h -r -s
ren c:\ boot\bcd bcd.old
bootrec /rebuildbcd
exit
Dipnot: Lütfen Yazılanlara Dikkat Ediniz Ve Ona Göre Göre Komut Dizinine Giriniz..
Bu İşlemleri Tamamladığınıza Eminseniz;
Bu Alandan Devam Tuşuna Basarak İşletim Sistemini Yürürlülüğe Sokunuz.
Sorununuz %95 İhtimal İle Çözülmüş Olması Gerekmektedir. Çözüldüyse Ne Mutlu
Konuya Hiddle Eklemeye İhtiyaç Duymadım , Sonuç Olarak Bu Bir Gerekçedir Bilgisayarınızı Kullanmanız Gerekmektedir.
Umarım Faydalı Olmuşumdur. Bu Konuda Bu Kadardı Bir Sonraki Konuda Görüşmek Dileğiyle.
Hoşçakalın.
-CarbonFiber
Bu içeriği görmek için giriş yapın.