Konuyu bilen abilerim yardımcı olursa sevinirim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
kralim hayirli geceler methodu vesaire var mı yani açıp bakıyorlar mı çünkü 10lu koli halinde 15 20 tane getirmeyi dusunuyorum biraz bilgi verir misin sen hiç gönderdin migetıremezsın ıncırlık antep urfa çok kontrol
bildiğin şişliyorlar tek şansın 20 karton dan bahsedıorsan ayağının altına koy dıkkat çekme goturursun ama yakalnırsan cezası paraya dönüşmüyor artıkkralim hayirli geceler methodu vesaire var mı yani açıp bakıyorlar mı çünkü 10lu koli halinde 15 20 tane getirmeyi dusunuyorum biraz bilgi verir misin sen hiç gönderdin mi
arkadaş yolluyordu bana kargoyla nusaybinden ama yurtdışına çıktı. burada istanbulda üzerine bir ton aracı şu bu komisyon cart curt fiyatlar uçuyor. senin vardır mutlaka tanıdık nsb, döner misin bana bi müsaitteykenbildiğin şişliyorlar tek şansın 20 karton dan bahsedıorsan ayağının altına koy dıkkat çekme goturursun ama yakalnırsan cezası paraya dönüşmüyor artık
bende gonderıyorum ama şuan sıgara ve elektronık sıgara kontrolu var kargocu arkadaslar durmuş sevkıyat başlayınca sana yazarım anlaşırsak çıkarırız senınkınıdearkadaş yolluyordu bana kargoyla nusaybinden ama yurtdışına çıktı. burada istanbulda üzerine bir ton aracı şu bu komisyon cart curt fiyatlar uçuyor. senin vardır mutlaka tanıdık nsb, döner misin bana bi müsaitteyken