Hesap ekledin mı toplarken aq sağlammi hesabinÇalışıyor dedim de daha webmaili felan ayarlamadim kelime topluyordu tamam çalışıyor dedim ama en son mail toplamada sorun çıktı onuda sen telden yapion diye oldu dedin sonra pcden yaptım yine aynı hata bu sefer o hatayı düzelttik kendimiz mail basınca hata veriyor şimdi de ve sen mesajlara bakmıyorsun
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Hem Tokatçı hem güçlü amk madem Tokatlıyon git hesabı falan kapat milleti engelle ne bilim böyle yüzsüz Tokatçı mı olur amkSiktir git bi aq medyaci olmuşsun bu sik bildiğin yok git millete cookies çeken sc sat ??
Ne tokati amina koyayım 20tl tokat atan elamansin bana tokat atıyorHem Tokatçı hem güçlü amk madem Tokatlıyon git hesabı falan kapat milleti engelle ne bilim böyle yüzsüz Tokatçı mı olur amk
Hesap ekledin mı toplarken aq sağlammi hesabin
Abi bak 20 TLye değecek script oydu git bul amk 20 liraya adam gibi script 50k + 20k + 10k nerden baksan 500 lira eder 500 liraya adam sağlam otomail alırdıNe tokati amina koyayım 20tl tokat atan elamansin bana tokat atıyor
Cookies çeken sc dedin aqAbi bak 20 TLye değecek script oydu git bul amk 20 liraya adam gibi script 50k + 20k + 10k nerden baksan 500 lira eder 500 liraya adam sağlam otomail alırdı
Hesap kapaniyo ise benim sorunum değilLan bi şekilde hesap felan bulduk ve hatayı kendimiz çözdük mail topluyor saatte 100-200 tane anca sonra hesap kapanıyor aq ve sorun o değil birsuru hata var mail de basmıyor hata veriyor
Yoo cookiesli dedim ama çekiyo demesim ki script zaten cookiesliydi sadece bozuktu ne var yaniCookies çeken sc dedin aq
Verdiği hesaplar bot AMK yarısi düştü+ olarakta @Ghostkiller kardeşim hesapları yabancılara niye satmadın amk dünyanın parasını alırdın
O zaman oda Tokatçı amk iki Tokatçı yiyin birbirinizi @NUKE adminler karışmasın konuyu da kilitleyin kendi denizlerinde boğulsunlaeVerdiği hesaplar bot AMK yarısi düştü
Kanka bide 50k nin hiti felan yüksekdi videolar 15k izleniyor 1 günde storyler 7-8kAbi bak 20 TLye değecek script oydu git bul amk 20 liraya adam gibi script 50k + 20k + 10k nerden baksan 500 lira eder 500 liraya adam sağlam otomail alırdı
Lan sg amk aktif hesap unf atmışlar kolpalik yapma 50k gir st at bakim 1dkda 300 izleniyor aqVerdiği hesaplar bot AMK yarısi düştü