Bu içeriği görmek için giriş yapın.
ahahah güzell![]()
Malum çoğu üyeler tokatçı kişileri göremiyor bunun için yeni web sitesini aşağıya bırakıyorum güncel tokatçıları kanıtlarıyla birlikte bildirebilirsiniz.
tokatcilar.org
TİCARETLERİNİZDE ESCROW KULLANMAYI UNUTMAYIN
abi oyuncak peluş dev ördeğe karşılık açtırırım şaka şaka abi ciddi ciddi söyliyim mi cem abiye belki onay veriryo acilmasini ben istemiyorum kardesim saol ? IMT'deyim
yok söyleme kimseye bişey saol kalsın açılsın istemiyomabi oyuncak peluş dev ördeğe karşılık açtırırım şaka şaka abi ciddi ciddi söyliyim mi cem abiye belki onay verir
hahahaha komik şeyListe Güncel mi?
@ELESSYA neden yok bu Listede?
abiyok söyleme kimseye bişey saol kalsın açılsın istemiyom
iOhaiyi olmus![]()
Malum çoğu üyeler tokatçı kişileri göremiyor bunun için yeni web sitesini aşağıya bırakıyorum güncel tokatçıları kanıtlarıyla birlikte bildirebilirsiniz.
tokatcilar.org
TİCARETLERİNİZDE ESCROW KULLANMAYI UNUTMAYIN
hem kel hem nasıl tokatcı abi@The - FaysaL bu ibne kel bir tokatçidir iş yapmayin
bir kullanıcı neden banlanır içerik paylaşmayıp sürekli view yaptığı içinmi tokatçıdan kastı ne mesela kral anlamadımmehmet aciklama yapmami beklemeden banladi bekleseymis oranin adminlerini biliyoruz ?? banlayip ALLAH kitap söven mesajlari silen aptalin teki yüzünden banliyim
+ olarak magduriyeti gidermistim mehmet bunu kabullenemedi engelledi baska adminlerede yazmaya gerek duymadim zaten benim Dosya Biraz Kabarikti Orda dogal olarak ilgilenilmiyodu benle Para Iadesi Yapan Tokatci Namuslu Tokatci bence ? bide vicdanli