meb'e laf atıyosunda ben böyle sağlam waf görmedim direk anlıyor saldırı olduğunu madem türk eğitim sistemi bu kadar kötü ne yapabilirsin peki? türk eğitim sistemi olmasa sen şuan bu yazıyı okuyamazdın mesela....
waf yani web application firewall bunun türk eğitim sistemi ile bir alakası yok nereden çıkardın anlamadım.
Direk saldırı olduğu değil , anormal bir trafik olduğunda hemen o kişinin erişimini engelliyor , bunu bir kaç satır kodla herkes yapabilir bu çok saçma bir sistem oluyor bir insan site de çok gezerse bile hemen bağlantıyı kapatıyor. İstersen daha gelişmiş waflar var onlara bak da asıl waf neymiş gör.
Madem müthiş waf'ı var diyorsun EBA neden çöktü ? MEB Bakanı diyor ki siber saldırıda alıyoruz vs madem o waf o kadar güçlü neden waflar durduramıyor
Kendi Okul sitene pentest yaptın sanıyorsun fakat yaptığın tek şey belki 2-3 toolda taratmak belki de elle site içerisinde biraz dolaşıp keşif yapmak oldu fakat sen bunu saldırı olarak algılıyorsun haha

Türk eğitim sisteminin kötü olduğunu kime sorarsan sor herkesin kötü diyeceğini çocuklarının beyninin yıkandığı bilim adamı ve üretmeye yönelik bir sistem olmadığını unutma.
Ne yapabilirsin konusu çok derin oraya girmiyorum bile.
Türk eğitim sistemi olmazsa bu yazıyı okuyamazdın demişsin
Türk Eğitim sistemi olmasa başka bir sistem olurdu merak etme ben orada sistemin kötülüğünü vurguladım.
Sen kendi zekanı ve çabanı sisteme borçlu sanıyorsun sanırsam.
Bir çok insan zekidir bazıları çalışkandır , çalışarak da okumayı öğrenebilirsin illa Türk Eğitim Sistemine bunu borçlama , sistem beynini o kadar yıkamış ki bunları bile düşünemiyorsun.