Türkiyeden nefret edıyorum yemın edıyorum ya bu ülkenin bu sorunlarından bu halkından bıktım yemın edıyorumya
kafayi yicem artik diger geliskin ulkeleri kıskanmaktan başka bişey yapamiyorum amk kafayi yicem artik
Türkiyede dogduguma pismanım yemın edıyorum bıktık ya valla
valla bıktık ya ulkenın anası coktan sikildi bu milletinde bu halkıda sikeyim bıktım yemın edıyorum amk
ve bu videoyu bırakıyorum
bu ülkede yasam yok hayatta kaliyosun jahrein cok dogru demıs valla
Japonya, çin bu 2 asya ulkesi mesela adamlar huzur içinde yaşıyor hiç bir sorunları yok illaki vardır ama bizim kadar siksen olmaz yani
sizde yazabilirsiniz bu konu hakkında dusuncelerınızı
bence ilk iş bu ulkeyı terk etmek olucak
farklı ulkede bir vatandaşlık alacaksın kafani rahata koyucaksın
japonyadan vatandaslık alsam ne guzel olur
he bide

pek mumkun gorukmuyor ama umut edıyorum bu ulkeyı terk etmek ıcın kendıme fazla harcama yapmam para biriktirir siktir olup giderim
tabi gitmekte zor vize var, onun kabulu var süresi var ve vatandaşlık almak lazım şimdi japonyada en az 5 yıl japonyada yasaman gerekıyor oda var
onuda halletmen gerekiyor uğraş dur acıkcası yani.
Dediğim gibi pek mumkun gorunmuyor ama umut ediyorumki bi gün gidicem.
kafayi yicem artik diger geliskin ulkeleri kıskanmaktan başka bişey yapamiyorum amk kafayi yicem artik
Türkiyede dogduguma pismanım yemın edıyorum bıktık ya valla
valla bıktık ya ulkenın anası coktan sikildi bu milletinde bu halkıda sikeyim bıktım yemın edıyorum amk
ve bu videoyu bırakıyorum
bu ülkede yasam yok hayatta kaliyosun jahrein cok dogru demıs valla
Japonya, çin bu 2 asya ulkesi mesela adamlar huzur içinde yaşıyor hiç bir sorunları yok illaki vardır ama bizim kadar siksen olmaz yani
sizde yazabilirsiniz bu konu hakkında dusuncelerınızı
bence ilk iş bu ulkeyı terk etmek olucak
farklı ulkede bir vatandaşlık alacaksın kafani rahata koyucaksın
japonyadan vatandaslık alsam ne guzel olur
he bide

pek mumkun gorukmuyor ama umut edıyorum bu ulkeyı terk etmek ıcın kendıme fazla harcama yapmam para biriktirir siktir olup giderim
tabi gitmekte zor vize var, onun kabulu var süresi var ve vatandaşlık almak lazım şimdi japonyada en az 5 yıl japonyada yasaman gerekıyor oda var
onuda halletmen gerekiyor uğraş dur acıkcası yani.
Dediğim gibi pek mumkun gorunmuyor ama umut ediyorumki bi gün gidicem.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: