Siz olayı anlıyamamışsınız...
İnsan Dünya gezegeninde yaşayan bir hayvandır, hayvandır ama zeki bir formdur.
Zihinsel olarak gelişken olsada doğadan gelen dürtüleri (savaşmak=hayatta kalma / s*x=soyunun devamı) vs.. yetenekleri hala içinde saklıdır.
Homo-Sapiens'in yani İnsanın hastalık durumları dışında Eril ve Dişil olmak üzere 2 adet türü vardır.
Eril türler doğada her zaman daha baskındır.
Dişil türler ise baskın türe nazaran annelik iç güdüsü haricinde baskınlıktan pasiftir.
Yani : 2022 yılında yaşıyor olsakta kadınlar ve erkekler geçmişten gelen dürtülere göre hareket ederler.
Yapmanız gereken şey cinsiyetinize göre davranmak, yani doğanızı yaşamaktır (mağara adamı gibi saçından evinize s*kmeye sürüklemeyin tabiki...)
Ki Erilliğinizi gösterdiğinizde karşınızda ki kadının DNA'sı uyarılıcaktır, bu sayede ilişki ivme kazanacaktır.
Sen nerden biliyon lan gavat dediğinizi duyar gibiyim, cevap vereyim ; Zihinsel olarak farkına vardım ve bu anlattıklarımı da uyguluyorum.
Bazıları gibi şöyle soktum böyle yaladım demiyorum, zaten Avrupada yaşıyorum free life amk

.
Kısacası çirkinlik para vs. vs. geçin bu işleri ben yüksek gelirli ilede, dar gelirli ilede, güzel bireylede, çirkin bireylede duygusal bağlar kurdum.
Cesaretiniz doğadan geçen Eril gücünüzde saklı ortaya çıkarın..